Neto se po zranění dočkal odměny a prodloužil s Wolverhamptonem

09.03.2022, 14:30
Aktuality
Wolverhampton Wanderers si pojistil Pedra Neta. Portugalský záložník, jenž se teprve nedávno vrátil po vážném zranění kolena, podepsal novou smlouvu do roku 2027...

Bývalý hráč Bragy nebo Lazia nastoupil v letošní sezoně pouze do čtyř soutěžních zápasů, od dubna minulého roku totiž laboroval s vážným zraněním kolena.

Vedení anglického klubu to však neodradilo a čerstvě 22letého křídelníka si zavázalo novým kontraktem. "Je to skvělá zpráva pro klub a Pedra. Pro něj je to zasloužená odměna, po zranění tvrdě pracoval, aby se vrátil zpátky," řekl technický ředitel Scott Sellars.

Neto prošel prakticky všemi mládežnickými reprezentacemi Portugalska a v roce 2020 si odbyl debut za seniorský výběr. Do této chvíle má na kontě tři mezistátní zápasy a jeden gól.

Autor: Jiří Vojík / transfermarkt.de

Komentáře (1)

Přidat komentář
sunakashi

Chudák Neto. Nikomu nestojí ani za komentář!

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele