Pavel Pogrebnjak Články

Další články

Pogrebnjak podepíše v Readingu

Pavel Pogrebnjak se v nejbližších hodinách oficiálně stane posilou anglického Readingu. Nováček Premier League se s ruským útočníkem dohodl na čtyřleté spolupráci, během které bude Pogrebnjak pobírat třicet tisíc liber týdně.

Pogrebňak se rychle zabydlel ve Fulhamu, už myslí i na trofeje

Hodně rychle se dokázal Pavel Pogrebňak adaptovat na anglickou Premier League. Ruský útočník v zimě odešel ze Stuttgartu na hostování do Fulhamu a své působení v londýnském klubu zahájil skvěle. Na Craven Cottage se mu navíc zalíbilo a rád by zde setrval déle, než jenom do konce sezony...

Ruský útočník Pogrebňak přestoupil ze Stuttgartu do Fulhamu

Ruský reprezentant Pavel Pogrebňak přestoupil ze Stuttgartu do londýnského Fulhamu. Podrobnosti přestupu nebyly zveřejněny. Ve Fulhamu by měl nahradit Bobbyho Zamoru, který míří za čtyři miliony liber (asi 122 milionů korun) do Queens Park Rangers.

Pogrebňak na odchodu ze Stuttgartu, nahradit by ho mohl Lakić

Když Pavel Pogrebňak přicházel v létě 2009 do Stuttgartu, měl za úkol nahradit odcházejícího kanonýra Maria Gómeze. Zajišťovat švábskému mužstvu pravidelný brankový příděl se mu ale nepodařilo a v létě s největší pravděpodobností odejde. Jeho místo by mohl zaujmout Srdjan Lakić...

Dinamo Moskva chce titul, měl by přijít Pogrebňak

Podle deníku Sport-Express je Dinamo Moskva blízko koupě ruského reprezentačního útočníka Pavla Pogrebňaka. 26letý fotbalista do německého Stuttgartu přestoupil teprve v létě ze Zenitu Petrohrad, ale v novém působišti mu pšenka nekvete.

Stuttgart přivedl ze Zenitu Petrohrad útočníka Pogrebňaka

Fotbalisté Stuttgartu získali v krátké době druhou posilu ze zemí bývalého Sovětského svazu. Po běloruském záložníkovi Alexandru Hlebovi, který přišel na hostování z Barcelony, dnes německý celek uzavřel přestup ruského útočníka Pavla Pogrebňaka, jenž přichází ze Zenitu Petrohrad

Advocaat se zlobí na vedení Zenitu, Rosinu nechtěl

Trenér Zenitu Petrohrad Dick Advocaat během tradičního setkání v Udelnyj parku pořádně opřel do nového sportovního ředitele Igora Kornějeva. Holanďanovi se nelíbí, že do Zenitu přichází záložník FC Turín Alessandro Rosina bez jeho vědomí. Advocaat chtěl jiné hráče.

31.07.2009 Aktuality 58 komentářů
Zaujalo nás

Mitrofanov okomentoval přestupové jednání Zenitu

Generální ředitel Zenitu Petrohrad Maxim Mitrofanov pro Sovětský Sport promluvil o všech přestupových záležitostech mužstva. V rozhovoru objasnil situaci kolem jednání o prodeji Andreje Aršavina i o možnosti odchodu dalších hráčů Pavla Pogrebňaka a Anatolije Tymoščuka i kolem kauzy Fatiha Tekke a Alejandra Domingueze.

28.01.2009 Rozhovory 62 komentářů
Zaujalo nás

Pogrebňak zůstává v Zenitu. Do budoucna sní o Anglii

O Pavla Pogrebňaka se v současnosti zajímá několik anglických klubů, 25letý útočník ale zatím zůstane v Zenitu Petrohrad. Premier League by si ale Pogrebňak v budoucnu rád vyzkoušel a může se tak stát poměrně brzy, smlouva mu končí za rok.

Timoščuk prý odmítl prodloužit v Zenitu

Sovětskij Sport získal neoficiální informace, které fanoušky Zenitu Petrohrad příliš nepotěší. Kapitán Anatolij Timoščuk nemá v úmyslu prodloužit v Petrohradu smlouvu. Odejde v zimním přestupovém období?

V Zenitu ještě nevědí, zda Advocaat zůstane

Dick Advocaat se stále ještě stále rozhoduje, zda zůstane na lavičce Zenitu Petrohrad i příští rok. Poradce prezidenta Zenitu Konstantin Sarsanija věří, že ano. "Je více pravděpodobné, že Dick zůstane v Zenitu i následující sezónu," uvedl.

Pogrebnjak nakonec přijde o Euro

Ruský útočník Pavel Pogrebnjak nakonec přece jen přijde o mistrovství Evropy. Trenér Guus Hiddink ho na šampionát nominoval i přes poranění kolena, které se nakonec ukázalo vážnějšího charakteru a útočníka Zenitu Petrohrad do hry nepustí. Hiddink na jeho místo překvapivě povolal krajního obránce či záložníka Olega Ivanova.

Petrohrad má strach, aby za velký triumf nezaplatil výprodejem

Současná bezbřehá euforie, kterou ale kalí pomyšlení na dění kolem klubu v nejbližších týdnech. V takovém rozpoložení se teď nacházejí fotbalisté Zenitu Petrohrad. Ruští šampioni ve středu slavně uchvátili Pohár UEFA, ale lidé v Zenitu teď s napětím očekávají, jestli si jejich hlavní opory nerozeberou věhlasné evropské kluby.

Petrohrad se dotkl hvězd, ale přišel o Pogrebnjaka

Fotbalisté Zenitu Petrohrad se postarali o jedno z největších překvapení v pohárové Evropě za posledních několik let. Už postup mezi poslední čtyřku byl hodnocen jako obrovský úspěch ruského klubu. Způsob jakým Zenit v semifinále zostudil slavný mnichovský Bayern však vstoupí do historie.

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele