Další články

Kokorin s Mamajevem budou propuštěni z vězení

Ruští reprezentanti Alexandr Kokorin a Pavel Mamajev budou na podmínku propuštěni z vězení, kam byli posláni za loňské napadení několika lidí v centru Moskvy. Podle původního rozhodnutí soudu měl Kokorin ve vězení strávit osmnáct měsíců a Mamajev sedmnáct.

Zdravotní stav svědkyně v kauze ruských fotbalistů je stále vážný

Zdravotní stav svědkyně v kauze odsouzených ruských fotbalistů, Jekatěriny Bobkovové, která o víkendu zřejmě spadla z balkonu hotelu ve Špindlerově Mlýně a léčí se v královéhradecké fakultní nemocnici, je stále vážný. Kriminalisté jí proto dosud nevyslechli. Od její výpovědi si slibují, že vnese jasno, co se 10. května ve Špindlerově Mlýně stalo.

RIA: Svědkyně v kauze ruských fotbalistů je v ČR vážně zraněna

Ruska Jekatěrina Bobkovová, která u moskevského soudu svědčila v případu ruských reprezentantů Pavla Mamajeva a Alexandra Kokorina, se o víkendu zřítila z hotelového balkonu ve Špindlerově Mlýně a je v bezvědomí v nemocnici. Uvedla to dnes ruská tisková agentura RIA Novosti s odvoláním na mluvčího trutnovské policie a na ruské velvyslanectví.

Kokorin a Mamajev dostali za napadení 18 a 17 měsíců

Ruští reprezentanti Alexandr Kokorin a Pavel Mamajev půjdou za loňské napadení několika lidí v centru Moskvy do vězení. Kokorin dostal u moskevského soudu 18 měsíců nepodmíněně, Mamajev 17. Podle svědků byli oba ruští hráči při incidentu pod vlivem alkoholu a zřejmě i drog. Oběma hrozil až sedmiletý trest.

Žalobce navrhl pro fotbalisty Kokorina a Mamajeva tresty vězení

Státní žalobce požaduje pro ruské fotbalisty Alexandra Kokorina a Pavla Mamajeva, kteří jsou souzeni za loňské napadení v centru Moskvy, nepodmíněné tresty. Podle agentury RIA Novosti navrhl prokurátor pro osmadvacetiletého Kokorina trest vězení na rok a půl a pro třicetiletého Mamajeva o měsíc kratší.

Kokorina a Mamajeva zadržela kvůli výtržnostem policie

Ruská policie zadržela reprezentanty Alexandra Kokorina a Pavla Mamajeva, které vyšetřuje kvůli napadení v centru Moskvy. Potyčku, při níž útočník Petrohradu Kokorin a záložník Krasnodaru Mamajev zranili minimálně dva muže, zachytily bezpečnostní kamery. Pondělní incident vyvolal v Rusku velké pohoršení, oba hráči se k případu zatím odmítli vyjádřit.

Kokorin a Mamajev napadli ministerské úředníky a hrozí jim vězení

Útočníkovi Petrohradu Alexandru Kokorinovi, který ve čtvrtek rozhodl gólem o výhře 1:0 nad Slavií ve skupině Evropské ligy, a záložníkovi Krasnodaru Pavlu Mamajevovi hrozí až pětileté vězení. Hráči podle ruských médií napadli vysoce postavené ministerské úředníky v jedné moskevské kavárně.

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele