Další články

Druholigový Hradec Králové posílil stoper Krmaš

Hradce Králové získal výraznou posilu do defenzivy. Do týmu "Votroků" se po dvanácti letech vrací zkušený stoper Pavel Krmaš, který dnes s vedením klubu podepsal roční smlouvu s opcí.

Zkušený stoper Krmaš prodloužil smlouvu ve Freiburgu

Zkušený český obránce Pavel Krmaš prodloužil smlouvu ve Freiburgu, kde působí už od roku 2007. Původní kontrakt měl čtyřiatřicetiletému fotbalistovi vypršet na konci června, délku toho nového předposlední tým německé ligy nezveřejnil.

Freiburg chce podle Kickeru prodloužit smlouvu s Krmašem

Zkušený český obránce Pavel Krmaš by mohl i v příští sezoně působit ve Freiburgu. Patnáctý celek německé bundesligy chce podle internetového vydání magazínu Kicker s třiatřicetiletým fotbalistou o rok prodloužit smlouvu, která mu vyprší na konci června.

Krmaš: Tři body z Liberce jsme nutně potřebovali, chceme jít dál

V pravý čas se dočkal obránce Pavel Krmaš první výhry v kariéře na hřišti Liberce. Včera ji s Freiburgem oslavil v klíčovém utkání Evropské ligy a německý tým díky tomu výrazně zvýšil naděje na postup ze základní skupiny.

Krmaš: Takhle rozehrané zápasy musíme dotáhnout k výhře

Poprvé v sezoně se Pavel Krmaš prodral do základní sestavy Freiburgu, ale po zápase Evropské ligy s Libercem to pro něj byla jen malá útěcha. Český obránce nechápal, jak jeho tým mohl přijít o dvoubrankový náskok a v úvodním utkání základní skupiny si připsat pouze remízu 2:2.

Česká klika ve Freiburgu: Krmaš je pro Daridu s Pilařem jako otec

Už sedmou sezonu hraje ve Freiburgu obránce Pavel Krmaš a angažmá snů, jak o své štaci uctivě hovoří, pro něj v letní pauze získalo další atraktivní rozměr. Krmaš se totiž dočkal příchodu krajanů a netají, jakou radost má z angažování talentovaných záložníků Vladimíra Daridy a Václava Pilaře.

Krmaš prodloužil smlouvu s Freiburgem

Český obránce Pavel Krmaš bude i nadále hrát za Freiburg. Dvaatřicetiletý fotbalista podle internetových stránek pátého klubu bundesligové tabulky o rok prodloužil smlouvu, která mu měla po sezoně skončit.

Freiburg chce udržet Krmaše, ten s prodloužením nespěchá

Bundesligový Freiburg si pochvaluje výkony Pavla Krmaše a chce s ním prodloužit smlouvu, která vyprší na konci sezony. Dvaatřicetiletý stoper však svou budoucnost v pátém týmu nejvyšší německé soutěže, za který hraje od roku 2007, nechává zatím otevřenou.

Freiburg plánuje prodloužit smlouvu s obráncem Krmašem

Bundesligový Freiburg se chystá prodloužit smlouvu s českým obráncem Pavlem Krmašem. Napsal to německý sportovní magazín Kicker s odvoláním na informace z klubu, který je stejně jako dvaatřicetiletý hráč zatím nepotvrdil. Bývalý stoper Sparty a Teplic by měl na jihu Německa strávit nejméně ještě jednu sezonu.

Freiburg prodloužil smlouvu s obráncem Krmašem

Český obránce Pavel Krmaš bude i v příští sezoně pokračovat v bundesligovém Freiburgu. S aktuálně osmým týmem nejvyšší německé soutěže se bývalý hráč Sparty a Teplic dohodl na prodloužení smlouvy. Klub to oznámil na svých internetových stránkách. Délku ani podmínky nového kontraktu ale zveřejňovat nechce.

Kicker: Krmaš po sezoně ve Freiburgu skončí

Český obránce Pavel Krmaš po sezoně nejspíš v bundesligovém Freiburgu skončí. Aktuálně sedmý tým nejvyšší německé soutěže s jednatřicetiletým hráčem podle časopisu Kicker neplánuje prodloužit smlouvu.

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele