Další články

Plzeň při zranění útočníků angažovala zkušeného odchovance Fořta

Plzeň posílí odchovanec západočeského klubu Pavel Fořt. Dvaatřicetiletý útočník se vrací do Viktorie na hostování z třetiligových Domažlic. Lídrovi tabulky by měl pomoci při zranění útočníků Michala Ďuriše a Michala Krmenčíka, kteří budou chybět v řádu týdnů.

Příbram by mohl posílit útočník Fořt

Příbram by mohl posílit útočník Pavel Fořt. Bývalý hráč Plzně, Slavie, Toulouse, FC Brusel, Dynama Drážďany a naposledy Slovanu Bratislava je u Litavky na zkoušce. Vedení desátého celku první ligy o tom informovalo na klubovém webu.

Fořt se na Spartu těší, u fanoušků prý dostane "přednost" Straka

Útočník Slovanu Bratislava Pavel Fořt se těší na pikantní česko-slovenský souboj proti pražské Spartě ve skupině Evropské ligy. Jako bývalý fotbalista konkurenční Slavie se nebojí negativních reakcí letenských fanoušků, v nadsázce počítá s tím, že při přítomnosti trenéra Františka Straky na něj sparťané zapomenou.

Fořt se po sedmi měsících vrátil k fotbalu a hned skóroval

Po vynucené sedmiměsíční pauze se český útočník Slovanu Bratislava Pavel Fořt vrátil na hřiště a hned vstřelil gól. Třicetiletý fotbalista překonal plicní embolii a už jistému slovenskému mistrovi pomohl k ligové výhře 2:1 v Banské Bystrici.

Fořt si užívá střeleckou formu ve Slovanu a nemyslí moc dopředu

Český fotbalista Pavel Fořt zažívá ve Slovanu Bratislava mimořádně povedené období: s deseti góly kraluje tabulce střelců slovenské ligy, se svým týmem navíc soutěž suverénně vede. Třicetiletý útočník si momentálně na hřišti užívá a příliš nehledí do budoucnosti, protože ví, že ve fotbale se situace rychle mění.

Útočník Fořt uspěl na testech, měl by hrát za bratislavský Slovan

Český útočník Pavel Fořt se pravděpodobně stane novou posilou Slovanu Bratislava. Třicetiletý fotbalista zaujal na testech a ligový šampion a účastník druhého předkola Ligy mistrů mu nabídne dvouletou smlouvu.

Fořt odchází z Drážďan, klub s ním neprodlouží smlouvu

Český útočník Pavel Fořt odchází z druholigových Drážďan. Vedení německého klubu s devětadvacetiletým hráčem neprodlouží smlouvu, která mu skončí 30. června. Před týdnem Fořt pomohl Drážďanům v baráži zachránit druholigovou příslušnost.

Fořt bude hrát druhou bundesligu za Drážďany

Pavel Fořt bude i nadále působit v druhé nejvyšší německé soutěži, urostlý český útočník se po konci smlouvy v Bielefeldu upsal na dva roky Dynamu Drážďany. Nováček druhé bundesligy jej včera představil jako jednu z pěti nových posil...

O Fořta usiluje německý druholigový Paderborn

Český útočník Pavel Fořt by mohl i v příští sezoně působit v druhé německé lize. O hráče beznadějně posledního Bielefeldu, který už najisto sestupuje, usiluje konkurenční Paderborn. Deníku Bild to řekl šéf v současnosti 14. týmu druhé bundesligy Wilfried Finke.

Fořt si poranil koleno a musel na operaci

Český útočník Pavel Fořt se ve čtvrtek v Německu podrobil operaci levého kolena, které si předtím poranil během tréninku. Zatím se neví, jak dlouho by se měl hráč druholigové Arminie Bielefeld zotavovat, pauza se ale zřejmě bude pohybovat v řádu měsíců.

Útočník Fořt přestupuje do druholigového Bielefeldu

Šestadvacetiletý útočník Pavel Fořt bude hrát druhou německou bundesligu za Arminii Bielefeld. Pokud projde zdravotní prohlídkou, podepíše podle klubové internetové stránky smlouvu na tři roky. Podmínky jeho transferu z Toulouse nebyly zveřejněny.

Uhrin by chtěl do týmu útočníka Fořta

Nový trenér fotbalistů Slovanu Bratislava Dušan Uhrin starší má zájem o českého útočníka Pavla Fořta. Šestadvacetiletý hráč, který na jaře pomohl pražské Slavii pěti brankami k obhajobě mistrovského titulu, se po sezoně vrátil z hostování do francouzského Toulouse.

Trenér Jarolím si letos cení titulu o kousek víc

Jako první kouč Slavie po 66 letech od dob trenéra Emila Seiferta dokázal Karel Jarolím v první lize obhájit mistrovský titul. I proto si zkušený stratég možná cení letošního triumfu, který si červenobílí definitivně pojistili dnešní výhrou 3:1 nad Žižkovem, o trochu víc než před rokem.

Fořt: Nejsem náhrada za Necida, ale góly dávat chci

První zimní posila Slavie Pavel Fořt se necítí jako náhrada za Tomáše Necida, který na podzim před odchodem do CSKA Moskva nastřílel jedenáct branek a vládne ligovým střelcům. Počítá však s tím, že se při svém návratu do červenobílého dresu srovnávání s Necidem nevyhne.

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele