Další články

Fotbal Manchesteru United je mizerný, kritizuje Scholes

Louis van Gaal v létě převzal otěže v Manchesteru United a po dvou třetinách sezóny je na dobré cestě, aby anglického velikána přivedl zpět do Ligy mistrů. Způsob hry jeho týmu se ale nesetkává s příliš velkým nadšením a nyní se jal kritiky také bývalý záložník Paul Scholes...

TOP 5: Nejhloupější červené karty v manchesterském derby

VIDEO. Chris Smalling některé včera pobavil, některé dohnal k nepříčetnosti. Nás však donutil zavzpomínat na ty nejméně pochopitelné červené karty, jež se v novodobé historii manchesterského derby zjevily v rukou rozhodčích...

Scholes odmítl nabídku trénovat v Manchesteru kvůli rodině

Nově vznikající realizační tým trenéra Davida Moyese v Manchesteru United mohl posílit i jeho bývalý záložník Paul Scholes. Dlouholetá opora klubu však možnost koučovat na Old Trafford odmítla, aby se bezprostředně po konci kariéry mohla věnovat rodině.

Paul Scholes po sezóně definitivně ukončí kariéru

Pár dní po Siru Alexi Fergusonovi končí kariéru další legenda Manchesteru United. Pověsit kopačky na hřebík se rozhodl Paul Scholes a tentokrát má být jeho krok nezvratný, na rozdíl od rozhodnutí, které učinil po sezóně 2010/2011, aby ho po několika měsících vzal zpět...

Scholes bude hrát v Manchesteru United i v příští sezoně

Záložník Paul Scholes bude hrát za Manchester United i v příští sezoně. Manažer anglického vicemistra Sir Alex Ferguson dnes oznámil, že sedmatřicetiletý fotbalista s klubem podepsal roční prodloužení smlouvy.

Bylo těžké žít bez fotbalu, přiznal Scholes

Když Sir Alex Ferguson v lednu oznámil, že se do týmu Manchesteru United vrací Paul Scholes, který loni v létě pověsil kopačky na hřebík, přišlo to jako blesk z čistého nebe. Zkušený anglický záložník nicméně nyní přiznává, že právě tohle potřeboval. Bez fotbalu totiž nedokázal žít...

Scholes se vrací na hřiště a vypomůže Manchesteru United

Jenom půl roku byl Paul Scholes neaktivním fotbalistou. Již 37letý záložník loni neprodloužil smlouvu s Manchesterem United a rozhodl se pověsit kopačky na hřebík, nyní ale vzal své rozhodnutí zpět a vrací se do týmu Red Devils...

Paul Scholes se rozloučil s kariérou. Tleskal mu zaplněný Old Trafford

Bylo to zřejmě naposledy, kdy se Paul Scholes objevil v soutěžním zápase, kdy na sebe oblékl rudý dres Manchester United a rozdával radost na zaplněném Old Trafford. Včerejší utkání proti New Yorku Cosmos bylo pro ryšavého anglického záložníka tím posledním a legenda Rudých ďáblů si rozlučku náležitě užila.

Scholes prozradil, že v reprezentaci skončil i kvůli spoluhráčům

Paul Scholes si myslí, že angličtí reprezentanti upřednostňují osobní prospěch a slávu před kolektivními úspěchy. Sobectví spoluhráčů bylo i jedním z důvodů, proč se v roce 2004 rozhodl v devětadvaceti ukončit reprezentační kariéru.

Paul Scholes ukončil kariéru

Bývalý anglický reprezentant Paul Scholes ukončil kariéru. Šestatřicetiletý záložník Manchesteru United bude od nové sezony v klubu působit jako jeden z trenérů.

Beckham si znovu zahraje za MU

David Beckham znovu oblékne dres svého bývalého klubu Manchesteru United. Stane se tak v rámci rozlučkového utkání Garyho Nevillea, v němž Manchester změří síly s Juventusem.

Scholes se soustředí na současnost, budoucnost neřeší

Ryan Giggs je připraven si ještě prodloužit kariéru a odehrál další rok na Old Trafford, v otázce budoucnosti zkužených hráčů se tak v Manchesteru United nyní mohou zaměřit na jiné hráče. Jedním z nich je další legenda Red Devils Paul Scholes, který ale podobné věci zatím neřeší.

Čtyřicetiletý Weir se těší na United a varuje před veterány

Rangers zatím ligou proplouvají bez jediného zaváhání, zítra na skotský tým ale čeká soupeř nejvyšší kvality. Jezdci se v Lize mistrů představí na Old Trafford proti Manchesteru United a na zápas se těší také čtyřicetiletý obránce David Weir. Veterán tvrdí, že největší nebezpečí pro skotský tým bude hrozit od Paula Scholese a Ryana Giggse.

Scholes: Bude to nejspíše moje poslední sezóna

Paul Scholes má za sebou úžasnou kariéru ověnčenou mnoha úspěchy a trofejemi. Stejně jako ryšavý záložník i ona pomalu stárne a blíží se její konec. Podle Scholesových slov to vypadá na poslední sezónu v Manchesteru United v jeho kariéře, pak skončí.

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele