Další články

Záložník Teplic Žitný si přetrhl vaz v koleni a čeká ho operace

Fotbalistům Teplic bude pravděpodobně až do první poloviny následující sezony chybět Patrik Žitný. Dvaadvacetiletý ofenzivní záložník si v nedělním ligovém duelu v Brně přetrhl přední zkřížený vaz v koleni a čeká ho operace. Severočeši o tom informovali na svém webu.

Teplice prodloužily smlouvu se záložníkem Žitným

Teplický klub prodloužil smlouvu se záložníkem Patrikem Žitným. Reprezentant do 21 let bude v severočeském klubu vázán do léta 2023. Stejně dlouhý kontrakt podepsal i další středopolař Jakub Emmer.

Žitný dal gól z dálky do prázdné brány, podobné střely trénuje

Patrik Žitný z Teplic pohotovou a chytrou trefou přispěl k výhře 4:1 nad Karvinou v úvodním kole prvoligové nadstavby. Ve 42. minutě využil chyby hostujícího gólmana Petra Bolka při vyběhnutí a po jeho nedůrazné hlavičce střelou z dálky do opuštěné branky zvýšil na 2:0. Jednadvacetiletý záložník podobné pokusy trénuje.

Schick a Žitný v turnaji ve hře FIFA neuspěli

Českým reprezentantům se nepovedl mezinárodní charitativní turnaj ve videohře FIFA 20 a v základní skupině obsadili poslední místo za Německem a Rakouskem. Útočník Lipska Patrik Schick své utkání prohrál, další fotbalista Patrik Žitný z Teplic remizoval. Profesionální esportový hráč Lukáš Pour si připsal vítězství a porážku.

Talent Žitný o tak vydařeném vstupu do ligy ani nesnil

Teplickému Patriku Žitnému stačilo pouhých pět zápasů v nejvyšší soutěži na to, aby z pozice záložníka vstřelil tři branky. Devatenáctiletý odchovanec Stínadel ale i přes jeden z nejlepších startů ligové kariéry v historii zůstává skromný a neřeší, kolik gólů dává.

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele