Další články

Wolverhampton očekávaně oznámil příchod Sarabiy

Pablo Sarabia se dle očekávání stal novou zimní posilou Wolverhamptonu. Anglický celek pošle do PSG, kde se po celou dobu druhé poloviny roku 2022 spíše trápil, celkem 5 miliónů eur. U aktuálně šestnáctého týmu tabulky anglické nejvyšší soutěže španělský reprezentant podepsal smlouvu na 2,5 roku, uplatněna každopádně může být opce až do roku 2026.

Nemít prachy? Jo, to vadí. PSG neprofituje, ale jedná. Má specialistu kvůli hostováním

Obří ztráta ve výši 8,8 miliard korun. Takovou dle informací Football Benchmark, serveru specializujícího se na finanční záležitosti klubů, vykázalo za uplynulý rok PSG. 18 miliard korun ročně vynakládá jen na platy hráčů, tedy 109 procent veškerých příjmů. Pochopitelně že taková čísla se vůbec nelíbí bafuňářům UEFA. Ve Francii se ovšem snaží najít východisko.

PSG získalo obránce Mendese ze Sportingu, ten ulovil Sarabiu

Portugalský obránce Nuno Mendes bude hostovat ze Sportingu Lisabon v Paris Saint Germain. Francouzský klub vyjednal i opci na trvalý přestup, kterou může uplatnit příští rok v létě.

Sarabia přestoupil ze Sevilly do Paris Saint-Germain

Pablo Sarabia je od dnešního dne posilou Paris Saint-Germain. Ofenzivní španělský záložník přichází na přestup ze Sevilly, v hlavním městě Francie prošel zdravotní prohlídkou a následně podepsal pětiletý kontrakt...

Sarabia má prý momentálně nejblíž k přestupu do Paříže

Španělský křídelník Pablo Sarabia by měl přestoupit letos v létě ze Sevilly do Paris Saint Germain. Informuje o tom deník Marca s tím, že sedmadvacetileý fotbalista se nedohodl se současným klubem na prodloužení smlouvy.

O Sarabiu stojí Inter Milán. Chce využít výstupní klauzule

O ofenzivního záložníka Pabla Sarabiu stojí Inter Milán. Nerazzurri jsou údajně ochotni zaplatit plnou výši jeho výstupní klauzule, která činí jen 18 milionů eur. Vzhledem k výkonům šestadvacetiletého borce v této sezoně se tato částka jeví jako pakatel.

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele