Sarabia má prý momentálně nejblíž k přestupu do Paříže

24.06.2019, 18:09
Aktuality
Španělský křídelník Pablo Sarabia by měl přestoupit letos v létě ze Sevilly do Paris Saint Germain. Informuje o tom deník Marca s tím, že sedmadvacetileý fotbalista se nedohodl se současným klubem na prodloužení smlouvy.

Sarabia prožil v Seville osobně velmi povedenou sezonu. Zářil zejména v první polovině ročníku, kdy se dařilo i jeho spoluhráčům tak, že chvíli vedli tabulku LaLigy. Nakonec se zastavil na 13 vstřelených gólech a 13 asistencích.

Kontrakt v Andalusii má ale pouze do konce června 2020, tedy do konce příští sezony a nové smlouvě se s vedením klubu nedohodl. Podle všeho tak v létě změní dres, přičemž nejblíže je podle španělkého tisku Paris Saint Germain. Výhodou pro Sarabiu je fakt, že si jej vyhlédl sám trenér Thomas Tuchel.

Pařížané jsou navíc ochotní zaplatit 18 milionů eur, což je výše výstupní klauzule. O její hodnotě se mimochodem jak ve španělských, tak ve francouzských médiích čile spekuluje. Podle jedné verze nekončí její platnost 30. červnem, ale až koncem přestupního období, tedy na konci srpna. Podle další, se kterou přišel Le Parisien, může být Sarabia volný za 18 milionů skutečně jen do konce června, pak se ale částka navýší "pouze" na 24 milionů, nikoliv na 40 milionů, jak se dříve v tisku objevilo.

Le Parisien dodává, že PSG oznámí dohodu "už velmi brzy". Přestup každopádně není ještě oficiálně zpečetěn. V minulosti se v souvislosti se Sarabiou skloňovalo hojně také jméno italského AS Řím.

Autor: Jiří Fišara / getfootballnewsfrance.com, kicker.de, marca.com

Komentáře (49)

Přidat komentář
smazaný uživatel

Jezis zase bulvar a zase Fisara

Reagovat
RadekVonCZE

Reagovat
smazaný uživatel

Do AC. I když nevím jestli by to pro něj byl v současnosti posun vpřed... Navíc by byl asi i docela drahý.

Reagovat
smazaný uživatel

Aha, teď čtu 24M, tak to je hodně přijatelná částka... Ale stejně asi nedojde.

Reagovat
Kixi Syhimour

Kam by mohl tento hráč PSG posunout? Oni ale mají vcelku často takové divné nákupy, ne? Guedes, Yuri, Paredes/Kehrer (Leonardo tam už za chvíli nebude si myslím)...

Reagovat
smazaný uživatel

Ten se tam právě teď vrátil z AC ne?

Reagovat
insane

PSG (a trosku podobne to dela i MU) utraci horentni sumy za world class hrace, aby pak kadr doplnili naprosto prumernejma hracema, popr. hracema za zenitem. Zvlastni filozofie.

Reagovat
Kixi Syhimour

U PSG to se díky fakt přesně

Reagovat
Kixi Syhimour

*sedí

Reagovat
Phillipinho

Spatna volba jak pro PSG tak pro Sarabiu. Ano, ta castka 18 mega je hodne lakava, jelikoz jeho hodnota je o dost vyssi. Na druhou stranu si myslim, ze Sarabia nema na uplnej TOP tym kvalitu ani mentalitu. Zustat v Seville nebo popripade odejit do Valencie jsou dle meho daleko lepsi varianty.

Reagovat
smetos

Jde si tam pro € jako Ben Arfa

Reagovat
Seydou Doumbia

Pro Sarabiu to špatný není. Vydělá si dost peněz a pokud se bude trochu snažit tak se v tom průměrném bordelu ani nemusí ztratit. Sice je nikam neposune, ale to skoro nikdo takový pseudoklub.

Reagovat
smazaný uživatel

Nebol tam Leonardo prave, ked sa priviedol Ibra, Cavani a spol? Potom Henrique a teraz sa tam vratil?

Reagovat
eLJay.91

Leonardo se tam vrací až od další sezóny. S Guedesem/Yurim/Paredesem/Kehrerem neměl nic společnýho. To je tak těžký si to zjistit??

Reagovat
Kixi Syhimour

Tím Leonardem jsem myslil Paradese, páč se spekuluje o odchodu. Bohužel jsem nevěděl, že to je Leandro a že s PSG má něco společného i Leonardo z Milána

Reagovat
eLJay.91

Aha.

Reagovat
Mastný Chobot

Choupo-Moting zo zostupujúcej Stoky bol tiež fajn

Reagovat
REPLIKATOR

S tímhle hráčem PSG ovládne LM

Reagovat
Ross Geller

Vždyť se před pár lety neprosadil v Realu Madrid, tak co by chtěl dělat v PSG?

Reagovat
Pharrell

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Ed_Hazard

Ceba je zatiaľ na ME U21 božský. Ak by sme ho nemali v týme, tak by naňho letela od nás ponuka na takých 60-70M Zizou je strašne v lese ak sa chce naňho vysrať...

https://www.youtube.com/watch?v=ArEoLMfl05c

Reagovat
CHONG

Tak on Ceba není bohužel první ani poslední hráč s jehož neangažováním je ZZ v lese

Reagovat
misinho7

Reagovat
Anacron

Akorát u nás to prostě neukazoval. Měl záblesky, ale jinak hrál tak nějak aby se schovával a hlavně nekazil. Jasný neměl mnoho času se ukázat, ale zase skoro 2000 minut není tak málo. Z celého týmu je na čtrnáctém místě v počtu minut. Je například před Navasem, Iscem, Llorentem nebo Viniciusem.

Reagovat
Josifek

To je těžký, rád bych ho u nás viděl, ale musel by mít konstantní top vykonnost a na to asi ještě úplně nemá. A MŠ 21 je takový mikrosvět, to nic moc jeste neznamená. Jestli půjde někam do týmu jako Valencie a bude tak nízká vykupka zpet, byl bych tím ta daných okolností OK

Reagovat
Ed_Hazard

Chlapi, nebláznite. Je mu 22. Ja som za to dať mu v ďalšej sezóne viac priestoru na Lukovej pozícii. Ono sa ťažko hrá, keď na teba tréner serie. A 2000 min nie je ani moc, dal by som mu ich aj v ďalšej sezóne. Ba čo, dal by som mu viacej času...

To isté napríklad aj R.D.T. To si fakt myslíte, že je náhoda, že dáva pravidelne cca 20 fikov za sezónu v priemerných až podpriemerných kluboch? Oh please.

Máme perfektných hráčov a aj tak na ich miesta kupujeme nových. S rovnakým potenciálom..

Reagovat
Gazdo

Tak ale odchovanci nemaju marketingovy potencial tak velky ako kupovane hviezdicky hoci v rovnakom veku

Reagovat
vilp

To mi připomnělo starší diskuzi, kterou jsem dnes četl, že není potřeba Hazard, když už je v týmu Asensio se stejným potenciálem. A Ceballos na pozici Luky je návrat do dob, kdy útoky rozjížděl Fernando "nový Redondo" Gago. I na tom videu je vidět, že jestli by někde mohlo mít šancí, tak místo Isca.

Reagovat
Mateo16

Lenze aj v tej pozicii za 2 roky som od neho nevidel ziadnu kolmicu za obranu. On v ofenzive nesmie hrat

Reagovat
vilp

Tak jeho přihrávky celkově nestojí za nic, at už hraje kdekoliv, ale výš může aspoň klickovat a hlavně střílet, a to nemluvě o jeho zbytečných ztrátách. V zakládání útoků z hloubky je ale vyloženě tragický.

Reagovat
Mateo16

Pri prehustenom priestore v ofenzive jeho klucky znamenali straty to ze hra dobre proti Polskej U21 kde ma priestoru a priestoru je inak vec. Strelu ma skvelu ale kolko krat ju vie pouzit ?

Ja neviem on nema nikde miesto. Je to neuveritelne ze sme ho kupili za 18 mega , 2 roky nic nehra a stacia 2 zapasy na U21 a cena 50 mega

Reagovat
valloire

Reagovat
Josifek

Budu jen rád, když se u nás postupně prosadí a za 2-3 roky bude nedílnou součástí základu. Jen tomu ale moc nevěřím, že se to touto cestou povede.

Reagovat
Ed_Hazard

MS 21 je mikrosvet? To povedz Jovičovi.

Reagovat
Josifek

Je, MS 21 pro seniorsky fotbal není uplne směrodatné měřítko..

Reagovat
Mateo16

Len skoda ze ten turnaj ME U21 nedostahuje ani uroven 2 spanielskej ligy. Hruza v akom tempe tam hraju mzstva . nikto tam poriadne nedostupuje, kopec casu na cokolvek.

Reagovat
Kyrill

Za Real ale (na rozdíl od U21) hraje většinou alibisticky a připosraně, to je úplně jiný hráč. A Zizou to v něm probudit neumí a nebo ani nechce.

Reagovat
smazaný uživatel

On byl v repre božský i minulé sezony, pak dostal šanci v Realu a byl marný. U nás mu to prostě nesedí.

Reagovat
raduinho

Chudák. Do klubu, který je mladší než polovina uživatelů EF.

Reagovat
El-Pistolero-68

Reagovat
TheMally11

říká fanoušek Čelzí, beztak jim fandíš od doby co je koupil oligarcha Roman.

Reagovat
Bandita_Harry

Sergej Milinković-Savić dost možná už odehrál poslední zápas za Lazio. Srbský záložník se dostal do hledáčku PSG a transfer by nemusel být daleko, podle některých zpráv se fotbalista ve Francii dokonce už dohodl na podmínkách smlouvy. (football-italia.net)

Asi ok pre vsetky strany, snad sa tam presadi na lepsie to zatial nieje

Reagovat
El-Pistolero-68

Reagovat
Elliasson

Po dlouhé době přestup, který dává z pohledu Paříže smysl.

Reagovat
technecium

Zajímavé, ten by nejvíc seděl do Liverpoolu

Reagovat
Bandita_Harry

Reagovat
Bakary3

Za takový drobný se divím, že po něm nejde Arsenal...

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele