Další články

O Smetanu má zájem Slovan

Český fotbalista Ondřej Smetana by se po půlroce mohl vrátit na Slovensko. Projevil o něj zájem Slovan Bratislava, který by ho rád získal na přestup či hostování z belgického St. Truidenu, kde se bývalý útočník Liberce, Slovácka či Senice neprosadil a vedení mu dalo svolení hledat si jiný klub.

Smetana v létě přestoupí do St. Truidenu

Český fotbalista Ondřej Smetana odejde po letošní sezoně ze slovenské Senice do belgického St. Truidenu. Slovenský klub to na svém webu oznámil s tím, že osmadvacetiletý kmenový útočník Liberce se k novému týmu připojí 1. července

Útočník Smetana je na testech v nizozemském Feyenoordu

Český útočník Ondřej Smetana se uchází o angažmá ve slavném nizozemském celku Feyenoord Rotterdam. Vítěz Poháru UEFA z roku 2002 si vytáhlého hráče slovenské Senice pozval na testy. Informovala o tom nizozemská média.

Liberečtí před jarem zeštíhlili kádr, Smetana neodešel

Žádný nováček do pole není na soupisce Slovanu Liberec před startem jarní části první ligy. Přibyl na ní pouze útočník Ondřej Smetana, který po návratu ze Slovácka byl už jednou nohou v ruském Krasnodaru, ale nakonec na severu Čech zůstává.

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele