Ondřej Kušnír Články

Přidat hráče do záložek

Další články

Je to velká úleva, přiznal Kušnír po výhře Dukly nad Zlínem

Přestože není obvyklým exekutorem standardních situací, tak obránce Ondřej Kušnír rozhodl o výhře Dukly 1:0 nad Zlínem gólem z přímého kopu. Třiatřicetiletý hráč přiznal, že Pražané cítili velkou úlevu, že ve třetím ligovém kole konečně bodovali.

Dukla dotáhla příchody zkušených Kušníra a Podaného

Duklu těsně před startem sezony posílili Ondřej Kušnír a Jakub Podaný. Bývalí hráči Sparty se na Julisce po dvoutýdenních testech upsali na dva roky. Pro Duklu jde o posílení obou krajů sestavy.

Josl, Jeslínek a Kušnír budou hrát za druholigový Rapid Bukurešť

Čeští fotbalisté Tomáš Josl, Jiří Jeslínek a Ondřej Kušnír se dohodli na angažmá v druhé rumunské lize, kde se budou snažit Rapidu Bukurešť pomoci k návratu do nejvyšší soutěže. O jejich příchodu informoval klubový web.

Bývalý reprezentant Kušnír zamířil do Olomouce

Sigmu Olomouc posílil bývalý reprezentační obránce Ondřej Kušnír. Někdejší hráč Sparty se na Hané připravoval po odchodu z kazašského Tobolu Kostanaj a nyní se s vedoucím celkem druhé nejvyšší soutěže dohodl na smlouvě do konce sezony. Klub to oznámil na svém webu.

Kušnír odchází z Liberce do Kazachstánu, hrát bude za Tobol

Ondřej Kušnír včera využil výstupní klauzuli ve smlouvě a odchází ze Slovanu Liberec do kazašského celku Tobol Kostanaj. K novému týmu se pravý obránce se zkušenostmi z národního týmu připojí během dneška. Slovan o tom informoval na svém webu.

Kušníra těší návrat do reprezentace. Věřil by si i do základu

Ondřej Kušnír měl velkou radost, že se po více než dvou letech vrátil do národního týmu. Obránce Liberce těší momentální individuální i týmová forma a v kvalifikačních zápasech o postup na mistrovství světa proti Arménii a Itálii by se nebál nastoupit v základní sestavě.

Disciplinárka bude řešit výroky Baroše a Štajnera proti sudím

Disciplinární komise FAČR zahájila disciplinární řízení s Milanem Barošem z Baníku Ostrava, Ondřejem Kušnírem z Liberce a jeho spoluhráčem Jiřím Štajnerem kvůli jejich výrokům na adresu rozhodčích. Všichni tři ve svých prohlášeních do médií naznačili, že řízení sudích bylo ovlivněno. Podnět disciplinárce dala komise rozhodčích.

Hráli jsme proti dvanácti, naštval Kušníra sudí Paták

S pocity křivdy a velkého naštvání opouštěli liberečtí fotbalisté trávník po prohře 0:2 v Jablonci a vyřazení ze semifinále Poháru České pošty. Rozladil je výkon sudího Michala Patáka. Tvrdili, že nadržoval domácímu týmu. Podle Ondřeje Kušníra Liberec dokonce bojoval proti dvanácti hráčům.

Kušnír a Kováč přejí titul Spartě, výhry nad ní si ale cenili

Liberečtí Ondřej Kušnír a Radoslav Kováč hrávali na Letné a netají se tím, že titul přejí Spartě. V sobotu ale připravili pražskému celku se Slovanem možná rozhodující porážku v boji o mistrovskou korunu. Výhry 2:0 si hodně cenili, zápas prý byl pro Severočechy velkou zkouškou, v níž obstáli.

Kušnír chce v libereckém dresu zopakovat v Kluži výhru se Spartou

Před třemi lety zažil Ondřej Kušnír v Kluži zápas, na který nezapomene. S pražskou Spartou v Transylvánii po nevídaném dramatu zvítězil v Evropské lize 3:2 gólem v páté minutě nastavení a vůbec by se nezlobil, pokud by stejný výsledek zopakoval i ve středu s Libercem v úvodním duelu třetího předkola Ligy mistrů.

Každým duelem se budeme víc sehrávat, věří Kušnír

Ondřej Kušnír v úterý večer v úvodním utkání druhého předkola Ligy mistrů proti Karagandě poprvé od začátku dubna naskočil do soutěžního utkání v základní sestavě. Po své premiéře v libereckém dresu po letním přestupu ze Sparty litoval, že Slovan nezvítězil vyšším rozdílem než 1:0, důležité ale podle něj bylo čisté konto.

Liberec definitivně získal Kušníra a dva mladé Ukrajince

Fotbalisté mistrovského Liberce definitivně získali obránce Ondřeje Kušníra. Osmadvacetiletý pravý bek přestoupil pod Ještěd z pražské Sparty, kde mu vypršela smlouva. Slovan podepsal kontrakt také s dvěma defenzivními Ukrajinci z Dynama Kyjev Sergijem Ljulkou a Artemem Buteninem.

Kušnír by se mohl v Liberci stát náhradou za Gebre Selassieho

Obránce Ondřej Kušnír možná z pražské Sparty zamíří do konkurenčního Liberce. V týmu úřadujícího mistra by mohl na pravé straně defenzivy nahradit reprezentanta Theodora Gebre Selassieho, který přestoupil do německých Brém.

Sparta se proti Lausanne musí obejít bez Kušníra

Sparťané se budou muset ve čtvrtečním utkání Evropské ligy v Lausanne obejít bez Ondřeje Kušníra. Pravý bek českého mistra má po zákroku Vitalije Trubily v sobotním derby s Bohemians 1905 natolik pochroumaný kotník, že jeho start v pohárovém duelu je téměř vyloučen a do Švýcarska nejspíš ani neodletí.

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele