Další články

Na druhé straně by ten gól platil, mínil mladoboleslavský Karafiát

Fotbalisty Mladé Boleslavi rozzlobilo, že sudí Miroslav Zelinka v utkání 4. ligového kola proti Slavii po zásahu videorozhodčího odvolal za stavu 0:0 gól domácího křídelníka Jiřího Skaláka. Podle obránce Ondřeje Karafiáta by na opačné straně branka platila. Pražané v dalším průběhu zápasu potvrdili roli favorita a zvítězili.

Mladá Boleslav přivedla na hostování stopery Karafiáta a Plechatého

Mladou Boleslav posílí z mistrovské Slavie na roční hostování s opcí obránce či záložník Ondřej Karafiát. Z jiného pražského celku Sparty přišel na dvouleté hostování bek Dominik Plechatý, který zároveň s Letenskými prodloužil smlouvu do roku 2024. Kluby o tom informovaly na svých webech. Oba hráči se Středočechy absolvovali celou letní přípravu.

Asi se střetla Venuše s Marsem, řekl po dvou gólech Karafiát

Liberecký Ondřej Karafiát označil dnešní utkání 21. kola první ligy s Pardubicemi za životní. V předchozích 120 duelech nejvyšší soutěže dal pouze jediný gól, tentokrát ale dokázal skórovat hned dvakrát za zápas a přispěl k pohodlné výhře 4:1. Šestadvacetiletý defenzivní univerzál, který ve Slovanu hostuje ze Slavie, si neuměl vysvětit, proč se mu střelecky tak dařilo.

Karafiát se ze Slavie vrací na hostování do Liberce

Do mužstva Liberce se vrací obránce Ondřej Karafiát. Šestadvacetiletý defenzivní univerzál stráví na severu Čech jarní část sezony na hostování z pražské Slavie, kam v létě ze Slovanu odešel. Podle webu červenobílých se transfer dokončuje.

Slavia získala obránce Karafiáta, Trpišovský ho povede už potřetí

Pražskou Slavii posílí obránce Ondřej Karafiát, kterému vypršela smlouva v Liberci. Pětadvacetiletý odchovanec Sparty podepsal s mistrovským klubem kontrakt do konce června roku 2024. V Edenu se znovu potká s trenérem Jindřichem Trpišovským, který ho vedl ve Viktorii Žižkov a poté i v Liberci.

Slavii by měli brzy posílit Karafiát, Kuchta a Graiciar

Pražskou Slavii by měli brzy posílit obránce Ondřej Karafiát a útočník Jan Kuchta z Liberce a na hostování z italské Fiorentiny další ofenzivní hráč Martin Graiciar. V rozhovoru pro televizi O2 to uvedl šéf ligového mistra Jaroslav Tvrdík.

Karafiát: Po Jablonci jsme si to vyříkali, udělali jsme dobře

Obránce Ondřej Karafiát si pochvaloval, že hráči Liberce aspoň částečně napravili sobotní prohru 0:3 v derby v Jablonci. Hned po víkendovém nepovedeném utkání si vyříkali určité věci a na špatný výkon zareagovali dnešní výhrou 3:0 nad Karabachem, díky níž udrželi naději na postup v Evropské lize.

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele