Češi v zahraničí: Schick se vrátil do základu, Pospíšil se zase trefil a vede polskou ligu!

Patrik Schick se vrátil do základní sestavy AS Řím, ale proti AC Milán se svým týmem neuspěl. Lukáš Mareček si ve druhém utkání za Lokeren připsal asistenci. Potřetí za sebou se střelecky prosadil Martin Pospíšil z polského Bialystoku a se svým mužstvem poskočil do čela tabulky.

Češi v zahraničí: Na Koubka kopali dvě penalty, gól z nich nedostal. Pavelka porazil Galatasaray

Na české brankáře se o víkendu valily penalty. Dvěma pokutovým kopům musel čelit Jiří Pavlenka v bundeslize i Tomáš Koubek ve francouzské Ligue 1. Na velkém triumfu turecké Kasimpasy se podílel i záložník David Pavelka asistencí na vítězný gól.

Češi v zahraničí: Darida je zpátky ve formě, Mareš zazářil v Polsku

Vladimír Darida si připsal asistenci v dresu berlínské Herthy, gólově se v Championship opět prosadil Matěj Vydra. Ještě více zazářil při premiérovém startu v polské Ekstraklase Jakub Mareš.

Češi v zahraničí: Vydra vede tabulku střelců, Koubek dostal úžasný gól

Petr Čech i dál čeká na jubilejní 200. nulu v Premier League. V Anglii zazářil také Matěj Vydra, který kraluje střelcům Championship. Tomáš Koubek dostal ve Francii úžasný gól. A co ostatní Češi v zahraničí?

V nominaci reprezentace je i Jugas, vypadli zranění Šural a Fillo

Obránci Jakub Jugas s Ondřejem Čelůstkou a záložníci Petr Mareš s Tomášem Přikrylem rozšířili nominaci reprezentace na červnový přípravný zápas v Belgii a následnou kvalifikaci mistrovství světa v Norsku. Kvůli zdravotním problémům naopak z výběru trenéra Karla Jarolíma vypadli sparťan Josef Šural a další záložník Martin Fillo z Teplic.

Čelůstka i ve druhém reprezentačním startu pomohl ke gólu

Ač obránce, je Ondřej Čelůstka v české reprezentaci velmi produktivní. Při prvním startu v roce 2013 proti Kanadě vstřelil gól, dnes se na výhře 3:0 nad Litvou podílel asistencí.

Čelůstku nominace překvapila, Šeterlemu nezvedal telefon

Jako blesk z čistého nebe popisuje Ondřej Čelůstka svůj návrat do ,reprezentace po třech a půl letech. Obránce tureckého Antalyasporu dodatečná nominace na přípravu s Litvou a kvalifikaci mistrovství světa se San Marinem překvapila natolik, že původně ani nezvedl telefon manažerovi národního týmu Jaromíru Šeterlemu. Šlo totiž o cizí číslo.

Reprezentaci doplnili Čelůstka s Hušbauerem

Obránce Ondřej Čelůstka z Antalyasporu a záložník Josef Hušbauer ze Slavie se vracejí do české reprezentace. Trenér Karel Jarolím je doplnil do nominace pro přípravný zápas s Litvou a utkání kvalifikace o postup na mistrovství světa v San Marinu.

Čelůstka bude hrát za nováčka turecké ligy Antalyaspor

Český obránce Ondřej Čelůstka po konci smlouvy v druholigovém Norimberku bude působit opět v Turecku. Šestadvacetiletého fotbalistu získal ligový nováček Antalyaspor a podepsal s ním tříletý kontrakt. Čelůstka už dříve hrával za jiný turecký celek Trabzonspor.

Obránce Čelůstka po roce končí v druholigovém Norimberku

Český obránce Ondřej Čelůstka po jedné sezoně končí v druholigovém německém Norimberku. Pětadvacetiletý fotbalista do bavorského klubu přišel loni v srpnu po vypršení smlouvy v tureckém Trabzonsporu.

Čelůstka bude po odchodu z Trabzonsporu hrát za Norimberk

Český reprezentant Ondřej Čelůstka se po ukončení smlouvy v Trabzonsporu domluvil na angažmá v Norimberku. S týmem druhé bundesligy dnes podepsal smlouvu a stane se spoluhráčem Jana Poláka, Ondřeje Petráka a Tomáše Pekharta. Délka smlouvy nebyla zveřejněna.

Čelůstka skončil v Trabzonsporu a má namířeno do Itálie

Český obránce Ondřej Čelůstka po třech letech končí v Trabzonsporu. Pětadvacetiletý fotbalista, který v minulé sezoně hostoval v Sunderlandu, kvůli omezení počtu cizinců na soupisce ukončil s tureckým klubem smlouvu a podle serveru idnes.cz by mohl zamířit do Itálie.

Čelůstka si užil postup přes United, pak se vrátil do sestavy

Vydařený týden má za sebou fotbalista Sunderlandu Ondřej Čelůstka. Český obránce si nejprve ve středu užil postup přes "milovaný" Manchester United do finále Ligového poháru, i když dramatickou odvetu sledoval jen z lavičky. V sobotu se po čtyřech zápasech vrátil do základní sestavy.

Čelůstka doufá, že vyřazení Chelsea pomůže Sunderlandu v lize

Ondřej Čelůstka v úterý slavil se Sunderlandem ve čtvrtfinále Ligového poháru nečekanou výhru a postup přes Chelsea. Čtyřiadvacetiletý obránce doufá, že skalp favorita pomůže jeho týmu opustit poslední místo anglické ligy. V ní čeká "Černé kočky" na konci roku zřejmě klíčové období celé sezony.

Čelůstka takhle rychlý gól nečekal, věnoval ho zesnulé babičce

Ondřej Čelůstka se hned po necelých třech minutách debutu v dospělé reprezentaci dočkal v přípravném zápase proti Kanadě premiérového gólu. Po vítězství 2:0 přiznal, že tak rychlou trefu v národním celku vůbec nečekal. Gól věnoval babičce, která před dvěma týdny zemřela.

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele