Další články

Ricův stav je po pádu z koně stále nejistý. Jsme s tebou, vzkazují jeho spoluhráči i okolí

V sobotu PSG slavilo ligový titul po remíze ve Štrasburku. Po zápase odcestoval jeho brankář Sergio Rico do Huelvy a zúčastnil se tam tradiční pouti. Došlo ovšem k nehodě, spadl z koně a byl vážně zasažený do hlavy. Okamžitě tak byl transportovaný do nemocnice v Seville, dva dny po incidentu se každopádně stále příliš neví, jak na tom po zdravotní stránce vlastně je.

PSG aktivovalo opci a natrvalo získalo Mendese

Nuno Mendes po úspěšném hostování zůstane v Paris Saint-Germain. Úřadující francouzský mistr využil opci, na jejímž základě pošle Sportingu čtyřicet milionů eur...

PSG získalo obránce Mendese ze Sportingu, ten ulovil Sarabiu

Portugalský obránce Nuno Mendes bude hostovat ze Sportingu Lisabon v Paris Saint Germain. Francouzský klub vyjednal i opci na trvalý přestup, kterou může uplatnit příští rok v létě.

Představení účastníků Eura 2020 - Portugalsko

Role obhájců titulu. Výhoda nebo spíše prokletí? Výhoda asi těžko, speciálně v případě Portugalců, kteří se ke svému premiérovému triumfu slavně "proremizovali”, což se věru těžko napodobuje. Prokletí už možná ano; však v celé historii evropských šampionátů dosud obhájili jenom Španělé roku 2012 se svou dynastií. Ovšem nedá se o menší dynastii hovořit i zde?

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele