Další články

Doku nade všemi a blázinec v Londýně: 11. kolo Premier League v kostce

Nejmladším hráčem v historii soutěže, který v jediném utkání zaznamenal pět "kanadských bodů", se v sobotu stal Jérémy Doku z Manchesteru City. Během demolice Bournemouthu zazářil bilancí 1+4 a příznivce na Etihad Stadium zvedal ze sedadel také famózním driblinkem s míčem. Dlouho se bude vzpomínat i na pondělní dohrávku mezi Tottenhamem a Chelsea, v níž padlo pět branek a dalších pět nebylo po kontrole VARu uznáno.

Fantasy Boost: Triple kapitán Haaland se Kostelanům vyplatil, v kurzu je Díaz

První prodloužený víkend s Premier League je minulostí. Fanoušci na vyprodaných stadionech tleskali fotbalistům, kteří se radovali z úvodních gólů a bodů v sezoně, což platí i pro 571 trenérů ve Fantasy Premier League (FPL) minilize na našem webu. Nejlepším koučem byl Pavel Jelínek, jehož tým Kostelani v čele s triple kapitánem Erlingem Haalandem zapsal 95 bodů. V nové rubrice Fantasy Boost rozebereme jak top sestavu kola, tak i několik možností pro upgrade vašeho týmu.

Chelsea dotáhla příchod Senegalce Jacksona

Chelsea získala senegalského útočníka Nicolase Jacksona z Villarrealu. Londýnský klub na webu informoval o tom, že s dvaadvacetiletým fotbalistou podepsal osmiletou smlouvu. Podle médií za něj zaplatil 32 milionů liber.

Jackson hraje skvěle, může to však znamenat jeho odchod, obává se Sétien

Villarreal má pro příští sezonu jistotu minimálně Evropské ligy, na čemž má velký podíl Nicolas Jakcson. Podle trenéra Quiqueho Sétiena si 21letý útočník skvělými výkony říká o přestup...

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele