Miroslav Obermajer Články

Další články

Korupční kauza Sigmy a Bohemians nekončí, žalobce se odvolal

Korupční kauza mezi Sigmou Olomouc a Bohemians Praha nekončí. Žalobce dnes podal proti rozsudku olomouckého okresního soudu, který všechny čtyři aktéry loni zprostil obžaloby, odvolání. ČTK to řekl státní zástupce Petr Matoušek. Případem se tak bude zabývat olomoucký krajský soud.

Drobisz i Obermajer u soudu přísahali na děti, že mluví pravdu

Olomoucký okresní soudce dnes přistoupil v korupční kauze mezi fotbalisty Sigmy Olomouc a Bohemians Praha již ke třetí konfrontaci. Svou verzi pravdy si z očí do očí vyříkali olomoucký brankář Petr Drobisz a tehdejší hráč střížkovského klubu Miroslav Obermajer.

Olomoucký soud se bude korupcí zabývat na konci května

Případem korupční aféry mezi kluby Sigma Olomouc a Bohemians Praha se bude olomoucký okresní soud zabývat na konci května. ČTK to dnes řekl právní zástupce olomouckého klubu Petr Konečný.

Státní zástupce obžaloval čtyři aktéry korupční kauzy

Případ korupční aféry mezi kluby Sigma Olomouc a Bohemians Praha míří k soudu. Státní zástupce všechny čtyři aktéry obžaloval. Před soudem se tak budou zodpovídat olomoucký brankář Petr Drobisz, bývalý prezident Bohemians Praha Karel Kapr a tehdejší hráči střížkovského klubu Miroslav Obermajer a David Zoubek.

Policisté navrhli obžalobu čtyř aktérů korupční kauzy

Olomoučtí policisté uzavřeli vyšetřování v případu korupční aféry mezi kluby Sigma Olomouc a Bohemians Praha. V kauze byli již dříve obviněni olomoucký brankář Petr Drobisz, bývalý prezident Bohemians Praha Karel Kapr a tehdejší hráči střížkovského klubu Miroslav Obermajer a David Zoubek.

HN: Policie obvinila čtyři aktéry úplatkářské aféry

V aféře údajných úplatků, kterou v březnu rozpoutal tehdejší prezident klubu Bohemians Praha Karel Kapr, padla první obvinění. Podle Hospodářských novin policie obvinila brankáře olomoucké Sigmy Petra Drobisze z uplácení, Kapra a tehdejší hráče střížkovského klubu Miroslava Obermajera a Davida Zoubka z přijímání úplatku.

Tisk: Obermajer možná obvinil Olomouc na nátlak Bohemians Praha

Miroslav Obermajer podle zpráv v dnešním tisku možná obvinil olomouckého brankáře Petra Drobisze z uplácení pod nátlakem Bohemians Praha v čele s šéfem klubu Karlem Kaprem, který na údajnou korupční kauzu upozornil. Představitelé Bohemians Praha i Obermajer nařčení důrazně odmítli.

Obermajer i Drobisz si stojí za svým. Pomůže detektor lži?

Bývalý kapitán Bohemians Praha Miroslav Obermajer dnes před disciplinární komisí ČMFS prohlásil, že od olomouckého brankáře Petra Drobisze loni v květnu převzal obálku s 300.000 korun, které měly sloužit jako úplatek. Drobisz to odmítá. Disciplinární komice zvažuje pomoc detektoru lži.

Střížkovští Bohemians mění před bojem o záchranu kádr

Poměrně výraznými změnami prochází kádr Bohemians Praha, kteří po podzimní sezoně uzavírají prvoligovou tabulku. Už před týdnem se Střížkovští rozešli s kapitánem Davidem Zoubkem a zkušeným bekem Miroslavem Obermajerem a odešli také hráči, kterým v klubu skončilo hostování.

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele