Van Bommel po sezoně v Bayernu končí, nejistá je budoucnost Kloseho

V Bayernu Mnichov po letošní sezoně dojde k omlazení kádru. Smlouva v létě končí několika hráčům a novou nedostane kapitán a záložník Mark van Bommel. Nejasná je rovněž budoucnost útočníka Miroslava Kloseho...

Opustí Klose Bayern? Hlavní je reprezentace

Miroslav Klose nevylučuje, že po sezóně odejde z Bayernu Mnichov. Zkušený útočník nepatří ke klíčovým hráčům německého mistra, proto se změně dresu nebrání. Prioritou pro něho je udržet se v reprezentaci a zahrát si na Euru 2012.

Klose tvrdí, že v reprezentaci má více štěstí než v Bayernu

Miroslav Klose ve včerejším utkání kvalifikace o postup na ME 2012 opět potvrdil, že v reprezentaci Německa je gólovějším hráčem než v Bayernu Mnichov. Dvěma vstřelenými góly dal alespoň dočasně zapomenout na současné strádání v bavorském klubu.

Němci pokořili Belgii a těší se na dalšího soupeře

Němci včera porazili nejtěsnějším možným rozdílem Belgii, když ve druhém poločase přesně mířil Miroslav Klose a trenér Joachim Löw se už těší na úterní domácí zápas s Ázerbájdžánem, v němž by si měli Němci připsat další povinné tři body.

Ronalda mrzí, že Klose nehrál a nemohl překonat jeho rekord

Legendární Brazilec Ronaldo si i po letošním mistrovství světa udrží s patnácti brankami pozici nejlepšího střelce šampionátu, ale důvod k velkým oslavám to pro něj rozhodně není. Slavného kanonýra dokonce mrzí, že nejbližší pronásledovatel Němec Miroslav Klose, který ztrácí jediný gól, nemohl v sobotním duelu o třetí místo kvůli zranění zad o rekordní zápis usilovat.

Klose tvrdí, že ani Španělé nejsou neporazitelní

Německý kanonýr Miroslav Klose by ve středu v Durbanu Španělsku rád oplatil prohru z finále posledního mistrovství Evropy. Ani Španělé prý nejsou neporazitelní a Němci mají podle jeho slov lepší tým než před dvěma lety ve Vídni.

Klose oslaví stovku v reprezentaci, ale končit se nechystá

Německý útočník Miroslav Klose oslaví v sobotu v Kapském Městě jubilejní stý mezistátní zápas, ale o konci kariéry ve svých 32 letech neuvažuje. Chtěl by hrát i na Euru za dva roky, jehož spolupořadatelem bude Polsko, a možná i na příštím mistrovství světa v roce 2014 v Brazílii.

Capello označil neuznaný gól za klíčový okamžik

Trenér anglické reprezentace Fabio Capello se jen těžko smiřoval s neuznaným gólem. Zjevnou chybu rozhodčích označil za klíčový okamžik zápasu a podivoval se nad tím, že k ní může dojít. Nicméně po prohře 1:4 uznal, že Němci hráli dobře.

Podle Kloseho je Gerrard větší hrozbou než Rooney

Los základních skupin a jejich následné vyvrcholení k sobě v osmifinále mistrovství světa svedlo reprezentace Německa a Anglie. Německý útočník Miroslav Klose je přesvědčen, že anglický kapitán Steven Gerrard bude pro jeho zemi mnohem nebezpečnější než Wayne Rooney.

Němci si po snadné výhře pochvalovali, že vše fungovalo, jak mělo

Možná ani sami Němci nečekali, že ve svém vstupním utkání na MS tak lehce přehrají nevyzpytatelné Australany. Po hladké výhře 4:0 si ale pochvalovali, jak jim klapala souhra a že dokázali svým výkonem i pobavit. Všechno prý fungovalo, jak mělo, přesto Němci nechtěli propadnout euforii.

Propadákem bundesligy byly podle hráčů výkony Podolského

Výkony německého reprezentanta Lukase Podolského byly v anketě magazínu Kicker označeny za největší propadák uplynulé bundesligové sezony. V hlasování samotných hráčů dostal negativní podporu 30,9 procenta z nich.

Löw: Dostat Kloseho zpět do formy nebude snadné

Trenér německé reprezentace Joachim Löw připustil, že ze současné formy útočníka Miroslava Kloseho není nadšený. Svému svěřenci sice stále věří, přesto uznal, že ho ještě čeká tvrdá dřina.

Klose s Podolskim jsou bez formy, Löw jim ale věří

Trenér německé reprezentace Joachim Löw má před zveřejněním nominace na mistrovství světa o čem přemýšlet. Tradiční útočné dvojice Podolski, Klose se nedaří, jen na střídačce bývá další stabilní útočník Gomez. Místo nich střílejí v Bundeslize góly opomíjení Kießling a Kuranyi.

Nespokojený Olić chce s van Gaalem hovořit o své pozici v klubu

Chorvatský útočník Ivica Olić byl sice jediným úspěšným střelcem Bayernu Mnichov v sobotním utkání se Stuttgartem, přesto jej trenér Louis van Gaal o přestávce ze hřiště stáhl. Forvard jeho krok nechápe a od Nizozemce žádá vysvětlení.

Klose: Jsem nejlepší, proto bych měl být v základu

Miroslav Klose se chce co nejdříve vrátit do základní sestavy Bayernu Mnichov, kam podle svého názoru patří. 31letý útočník i vinou zranění a nemoci nedal na podzim jediný gól, jaro ale odstartoval důležitou trefou proti Hoffenheimu, kterou pojistil výhru Bayernu. V letošním roce chce zářit i v reprezentaci.

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele