Hlavním cílem je získat titul, upozorňuje Klose

Už za dva týdny začne další ročník německé nejvyšší soutěže a podobně jako ve většině předchozích bude největším favoritem na zisk titulu mnichovský Bayern. Nedávno se na tom shodlo všech osmnáct bundesligových koučů a útočník Miroslav Klose potvrdil, že titul je cílem číslo jedna...

Klose je po operaci, mimo hru bude až osm týdnů

Útočník Bayernu Mnichov Miroslav Klose se dnes podrobil operaci pravého kotníku, který si poranil při sobotní ligové výhře 3:0 nad Bochumí. Německý fotbalista bude podle agentury AP mimo hru až osm týdnů.

Klose umlčel kritiky hattrickem

Miroslav Klose svými třemi góly do sítě Finska ve včerejším utkání dal jasnou odpověď těm, kteří ho kritizovali za střeleckou impotenci v poslední době.

Toni se vsadil s Klosem a zatím prohrává

Kanonýři Luca Toni s Miroslavem Klosem pomohli letos Bayernu k německému titulu celkem čtyřiatřiceti góly, na Euru jim to ale zatím příliš nestřílí. Oba spoluhráči se přitom před turnajem vsadili, kdo dá víc gólů.

Polský nacionalista chce vzít občanství "německým" Polákům

Po porážce Polska na Euru s Němci přišel bývalý náměstek ministerstva školství Miroslaw Orzechowski s nápadem odebrat občanství Polákům v německém týmu. Polské kořeny má totiž Lukas Podolski, který v nedělním utkání vstřelil obě branky německého celku, a Miroslav Klose, další hrdina favorizovaného mužstva.

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele