Podle Kloseho je Gerrard větší hrozbou než Rooney

27.06.2010, 13:36
Aktuality
Los základních skupin a jejich následné vyvrcholení k sobě v osmifinále mistrovství světa svedlo reprezentace Německa a Anglie. Německý útočník Miroslav Klose je přesvědčen, že anglický kapitán Steven Gerrard bude pro jeho zemi mnohem nebezpečnější než Wayne Rooney.

"Osobně jako hráče mám raději Stevena Gerrarda," vyjádřil se pro deník Daily Star Klose, jenž na tomto mistrovství světa skóroval v prvním utkání do sítě Austrálie, proti Srbsku se nechal vyloučit a kvůli tomu nemohl nastoupit proti Ghaně. "V mnoha ohledech ho vidím jako mnohem důležitějšího pro Anglii než Rooneyho."

"Vím, že celá Anglie vkládá své naděje do Wayna Rooneyho, ale ten nepotřebuje žádnou zvláštní pozornost. Je to dobrý hráč a budeme se k němu také tak chovat, ale nebudeme ho určitě zdvojovat, nebo něco takového," pokračoval rodák z polského Opolí.

Právě Klose by měl dnes v německém týmu zaplnit mezeru v útoku za zraněným Cacauem, mnohem větší pozornost německých fanoušků se ale upíná na Bastiana Schweinsteigera. Mladý záložník Bayernu Mnichov až dosud vzorně zastupoval zraněného Michaela Ballacka, až do poslední chvíle ale o jeho startu nebude rozhodnuto. "Je velká rána, že jsme ztratili oba. Pokud by tu Michael byl, určitě by nám pomohl Anglii porazit. Jde o historickou rivalitu, všichni si toho jsme vědomi," zakončil Klose.

Autor: Daniel Polách

Komentáře (9)

Přidat komentář
smazaný uživatel

Za to do tebe Německo nevkládá naděje skoro žádné...

Reagovat
smazaný uživatel

ved vidíme, 1:0, gól Miroslav Klose

Reagovat
smazaný uživatel

Zase sem ho jednou podcenil... on chce vážně překonat ten rekord v počtu nastřílených gólů na šampionátech... už jen 4...

Reagovat
VojtovaChelsea

na tomhle ms to ale nepřekoná

Reagovat
smazaný uživatel

Nic jiného mu nezbývá... ročník ´78... mám pocit že na příštím šampionátu už si nekopne...

Reagovat
VojtovaChelsea

třeba jo,třeba bude hrát nejlíp až v 36

Reagovat
smazaný uživatel

Tomu sám nevěříš... Ta pravděpodobnost je nulová... ale už sem ho podcenil několikrát a on vždycky ukáže jak sem se mýlil...

Reagovat
VojtovaChelsea

nevěřim no

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele