Mikaël Silvestre Články

Další články

Werder posílil defenzivu, podepsal volného Silvestreho

Werder Brémy v úvodních dvou bundesligových kolech hned šestkrát inkasoval a jeho představitelé se proto rozhodli posílit obranu. Zadarmo na sever Německa přichází Mikaël Silvestre, který se se svým novým zaměstnavatelem dohodl na dvouletém kontraktu...

Chamakh přemýšlí nad Arsenalem. Bordeaux chce Silvestreho

Z Arsenalu do Manchesteru City nejspíš brzy odejde Emmanuel Adebayor, manažer Gunners Arsene Wenger proto hledá nového útočníka. Jeho favoritem je Marouane Chamakh z týmu francouzského mistra Girondins Bordeaux.

Silvestre: Arsenal má v příští sezoně na titul

Francouzký obránce Mickael Silvestre tvrdí, že jeho současný zaměstnavatel Arsenal by mohl v příští sezoně konečně vyhrát vytoužený titul v Premier League. Reagoval tak na dlouhodobou neporazitelnost "Gunners”, která trvá již šestnáct ligových zápasů.

Mladíci se musí ještě učit, říká Silvestre

Arséne Wenger jako obvykle nasadil do utkání Carling Cupu sestavu prošpikovanou náctiletými talentovanými hráči, tentokrát však jeho tah úspěch neslavil. Mladíci prohráli s druholigovým Burnley 0:2. "Hráli jsme naivně," řekl potom Wenger.

Silvestre se stěhuje do Arsenalu

Obranné řady Arsenalu trochu překvapivě posílil Mikaël Silvestre, který přišel z Manchesteru United. V Londýně se bývalý francouzský reprezentant dohodl na dvouletém kontraktu.

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele