Mickaël Landreau Články

Další články

Landreau brzy překoná rekord, konec kariéry jistý není

Mickaël Landreau trochu upravil své červencové vyjádření o chystaném konci kariéry, k němuž by mělo dojít po letošní sezoně. 34letému gólmanovi francouzské Bastie se stále honí hlavou podobné myšlenky a přiklání se spíše k jejich realizaci, nevylučuje ale ani opačný scénář...

Po sezóně ukončím kariéru, oznámil brankář Landreau

Mickaël Landreau má před sebou pravděpodobně poslední rok profesionálního fotbalisty. Čtyřiatřicetiletý brankář svůj úmysl pověsit příští léto rukavice na hřebík oznámil jen pár dní poté, co s Bastií prodloužil smlouvu i pro nadcházející sezónu.

Francouzský gólman Landreau dochytá sezonu v Bastii

Francouzský reprezentační brankář Mickaël Landreau dohraje sezonu v Bastii. Třiatřicetiletý fotbalista se dohodl s týmem z Korsiky na půlroční smlouvě poté, co začátkem prosince ukončil kontrakt v Lille.

Brankář Landreau ukončil smlouvu s Lille

Francouzský brankář Mickael Landreau se dohodl na okamžitém ukončení smlouvy s Lille a bude si hledat nové angažmá. Třiatřicetiletý gólman si podle informací médií v této sezoně přestal rozumět s trenérem Rudim Garciou a neshody měl i s dalšími členy realizačního týmu. Vedení klubu zatím zprávu oficiálně nepotvrdilo.

Landreau: Titul je stále v našich silách

Brankář Lille Mickaël Landreau věří, že jeho tým může obhájit francouzský titul. Naděje OSC poklesly nečekanou domácí prohrou s Bordeaux, které nastřílelo hned pět branek. Lille ale poté zvládlo dva venkovní zápasy a na vedoucí Paris Saint-Germain nyní ztrácí šest bodů.

PSG zveřejnilo platy z ledna

Portugalský web Futebol Finance nedávno zveřejnil měsíční plat všech fotbalistů francouzského Paris Saint-Germain z ledna tohoto roku. Největší mzdu měl s 285.000 eury Claude Makelele, nejnižší pak se 7.000 eur Larrys Mabiala.

Landreau zahájil angažmá v Lille vážným zraněním

Brankář Mickaël Landreau odstartoval angažmá v Lille zraněním. Třicetiletý fotbalista, který v úterý podepsal s klubem tříletou smlouvu, si při pátečním tréninku přetrhnul vazy v pravém koleni a čeká ho několikaměsíční pauza.

Coupet se vrací do Francie, bude chytat za Paris St. Germain

Bývalý brankář francouzské reprezentace Grégory Coupet odchází z Atlétika Madrid. Podle agentury Reuters podepsal šestatřicetiletý fotbalový gólman dvouletou smlouvu s Paris St. Germain.

Landreau má jasno, vybral si Lille

Mickael Landreau se již delší dobu netajil zájmem odejít z PSG, trochu překvapivě si ale nevybral žádný zahraniční klub a ani takový, který by měl vyšší ambice než celek z hlavního města Francie. Landreau je připraven podepsat smlouvu s konkurenčním Lille...

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele