Landreau brzy překoná rekord, konec kariéry jistý není

19.10.2013, 23:48
Aktuality
Mickaël Landreau trochu upravil své červencové vyjádření o chystaném konci kariéry, k němuž by mělo dojít po letošní sezoně. 34letému gólmanovi francouzské Bastie se stále honí hlavou podobné myšlenky a přiklání se spíše k jejich realizaci, nevylučuje ale ani opačný scénář...

Landreau v minulosti chytal za Nantes, PSG a Lille, v Bastii kroutí svou druhou sezonu a ať už rukavice pověsí na hřebík kdykoli, měl by tak učinit jako rekordman v počtu startů ve francouzské nejvyšší soutěži. Aktuálně jich na svém kontě má o šest méně než Jean-Luc Ettori (602).

"Jsem pyšný na to, co jsem dokázal. Vždycky jsem si věřil a odmítám cokoli měnit. Myslím jenom na další den, v příští sezoně pak pravděpodobně už fotbalistou nebudu," prohlásil brankář, který v Ligue 1 debutoval už v sedmnácti letech.

"Užiji si každou jednu vteřinu, kterou ještě strávím na hřišti, rozhodně se ovšem nechystám zavřít za vším dveře nyní. Bylo by divné, kdybych dnes oznámil chystaný konec kariéry a v květnu si pak vše rozmyslel. Toto je tak možná moje poslední sezona, možná," dodal.

Autor: Tomáš Pavlík / soccernet.com

Komentáře (20)

Přidat komentář
The Krupy

Škoda že nikdy nechytal za top klub. Voľakedy som ho hltal vďaka ProFootbalu a myslel si, že sa stane jedným z najlepších brankárov sveta.

Reagovat
smazaný uživatel

Očekávat, že bude hráč/brankář xy nejlepší na světě bylo z Profootballem docela jednoduchý. Superlativy hýřili skoro u každého .

Reagovat
smazaný uživatel

ale stejně mě to bavilo číst

Reagovat
smazaný uživatel

Jojo. Byla to skvělá alternativa k Fotbalu a Hattricku.

Reagovat
smazaný uživatel

Hattrick jsem měl svého času hodně rád, i měl předplatné, ani nevím, jak je na tom v současnosti.

Reagovat
The Krupy

Tam mali perfektne rozobranú českú futbalovú scénu, PF som zase kupoval kvôli zahraničiu. Fakt dobré magazíny a celkovo časy, žiaden internet a neviem čo, len toto a teletext

Reagovat
smazaný uživatel

Když jsem si Hattrick koupil naposled, byl jsem docela zhnusenej, jakej se z toho stal škvár.

Reagovat
Cipinho

Sračka z toho je

Reagovat
Kypřící prášek

Reagovat
smetos

Bohužel ano. Kupoval jsem ho 3 roky, v době vytáčení internetu to byl nejlepší zdroj infa o fotbale. Ted to jsou samé reklamy, ikdyz obsah zvedli na sto stran.

Reagovat
The Krupy

Reagovat
smazaný uživatel

s Profootballem...fuj, taková hrubka.

Reagovat
stas87

ja si teda sluboval viac od freya ktory nejaku oslnivu karieru neurobil

Reagovat
The Krupy

Ten tiež, možno ešte viac než Landreau. Ale jeho som mal aspoň stále na očiach v Calciu.

Reagovat
smazaný uživatel

tak od Freya to čakalo dosť ľudí kvôli tým jeho efektným zákrokom, to je asi najviac na efekt chytajúci brankár akého poznám

Reagovat
.13

chytal za PSG

Reagovat
domingo

Ja si pamatuju, jak ho v Pro Footballu oznacovali za novou francouzskou generaci spolu s Freyem a Moreauem, ktery byl tehdy v Interu

Reagovat
smazaný uživatel

Je jedním z brankářů, na které snad nejde zapomenout, ten jeho speciální styl chytání...!

Reagovat
VojtovaChelsea

jaký konkrétní styl?

Reagovat
smazaný uživatel

dost se snaží do poslední chvíle souboj ustát, dost předvídá, tak ho vidím já... většinou se , ale lidem bude líbit víc například Frey, kterej i ze střely do koše udělá super zákrok (tohle já nesnáším)

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele