Další články

Salgado: S Premier League jsem se vyrovnal

Michel Salgado brzy zakončí v Blackburnu svoji první sezonu a potvrdil, že na další evropské angažmá se již nechystá. Zkušený obránce je v Blackburnu spokojený. Rozhodujícím zjištěním pro něj bylo, že na Premier League ještě stačí.

Van Nistelrooy se vrátil a Salgado se loučil. Real prožil emocionální večer

Nizozemský střelec Ruud van Nistelrooy se včera poprvé od listopadu 2008 představil na fotbalovém trávníku. V přátelském zápase o trofej Santiaga Bernabeua, se uvedl na poslední čtvrthodinu utkání, v němž Real Madrid zvítězil jasně 4:0 nad Rosenborgem.

Salgado přestoupil do Blackburnu

Michel Salgado se po ukončení smlouvy s Realem Madrid rozhodl pro přestup do Premier League, kde dnes podepsal dvouletou smlouvu s Blackburnem.

Salgado má namířeno do Blackburnu

Manažer Blackburnu Sam Allardyce si pro fotbalovou veřejnost nejspíše připraví velice překvapivý přestup. Do Edwood Parku totiž míří zkušený obránce Michel Salgado, který se nedávno dohodl na ukončení smlouvy v Realu Madrid.

Real Madrid prý vyplatí Míchela Salgada ze smlouvy

Real Madrid pokračuje omlazování kádru, podle španělských médií se ve středu oficiálně rozloučí s obráncem Míchelem Salgadem. Třiatřicetiletý Španěl by měl jako kompenzaci za předčasné ukončení kontraktu od Bílého baletu dostat asi tři miliony eur.

Salgado se chce vyhnout Bayernu

Zítra se losuje osmifinále Ligy mistrů a již v tuto chvíli je pravděpodobné, že na Real Madrid čeká hodně těžký soupeř. Bílý balet skončil ve skupině druhý za turínským Juventusem a jeho obránce Michel Salgado se z potenciálních soupeřů nejvíce obává Bayernu Mnichov...

Schuster: Je to jako ve filmu

Real Madrid si zajistil 31. španělský titul v historii a fanoušci mohli vyrazit na tradiční místo oslav k fontáně Cibeles. Podle kouče Realu Bernda Schustera má letošní Primera Division zaslouženého vítěze.

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele