Další články

V Příbrami skončil nejlepší týmový střelec Škoda

V kádru Příbrami po roce skončil útočník Michal Škoda. Nejlepšímu týmovému střelci minulé sezony vypršela smlouva a nedostal nabídku na její prodloužení. Středočeský klub o tom informoval na svém webu.

Příbramský Škoda byl při penaltě nervózní, ke gólu pomohl i ďolík

Příbramský Michal Škoda na úvod nadstavbové skupiny o záchranu pomohl Středočechům proměněnou penaltou k vítězství 2:0 nad Olomoucí a posunu na předposlední místo tabulky. Dvaatřicetiletý útočník při důležitém momentu cítil nervozitu, k prvnímu ligovému gólu od října mu pomohl i ďolík na značce pokutového kopu.

Škoda nedohrání sezony odmítá, záchranu chce vybojovat na hřišti

Příbramský Michal Škoda doufá, že by se první liga po koronavirové přestávce mohla znovu rozběhnout ještě o týden dříve než 25. května, jak bylo avizováno. Dvaatřicetiletý útočník se staví proti anulování ročníku a věří, že si Středočeši coby aktuálně poslední tým tabulky vybojují záchranu na hřišti.

Jsem rád, že jsem dal konečně krásný gól, řekl příbramský Škoda

Nečekaného lídra tabulky střelců má po neúplném sedmém kole nejvyšší česká soutěž. Útočník Michal Škoda pomohl Příbrami dvěma góly k jasnému triumfu 4:0 nad druhým Jabloncem a brankový účet vylepšil na pět zásahů. Jednatřicetiletého tahouna Středočechů těšilo, že se mu díky druhé trefě konečně povedlo vstřelit krásný gól.

Škoda měl v Příbrami po nepovedené baráži velkou motivaci

Před šesti týdny fotbalista Michal Škoda odjížděl z Příbrami velmi zklamaný. Trenér ho už po půlhodině stáhl ze hřiště a Brno u Litavky uhrálo jen bezbrankovou remízu, která mu k postupu do nejvyšší soutěže v odvetě baráže nestačila. Jednatřicetiletý útočník v létě zamířil ze Zbrojovky právě do Příbrami a včera na stejném stadionu prožil povedenou soutěžní premiéru v dresu Středočechů.

Příbram posílil útočník Škoda z Brna

Příbram na startu letní přípravy před novou sezonou posílil útočník Michal Škoda. Kádr středočeského týmu, který v uplynulé sezoně uhájil ligovou příslušnost až v baráži, naopak opustili po ukončení smlouvy Milan Nitrianský, Egon Vůch či Filip Hlúpik. Příbramští o tom informovali na svém webu.

Stačilo hlavičkovat na jistotu doprostřed branky, litoval Škoda

Přehlídku zahozených šancí nabídli fotbalisté Brna svým fanouškům v dnešním bezbrankovém duelu s Karvinou. Dvakrát se míč odrazil od břevna po střele Rafaela Acosty a hlavičce Martina Zikla a jednou od tyče po dorážce hlavou nejlepšího střelce týmu Michala Škody. Zbrojovka remízou promarnila příležitost opustit sestupovou příčku.

V lize dostali ocenění za listopad brněnský Škoda s Vrbou

Nejlepším hráčem ligy za měsíc listopad byl zvolen útočník Michal Škoda ze Zbrojovky Brno. Mezi trenéry ovládl hlasování Pavel Vrba, kouč na podzim neporaženého lídra tabulky nejvyšší soutěže navázal na zářijový triumf.

Lépe to trefit nešlo, řekl brněnský hrdina Škoda

Brněnskému Michalovi Škodovi stačila minuta na hřišti, aby jako střídající hráč zařídil Zbrojovce výhru 1:0 nad Teplicemi. Jeho třetí gól v sezoně byl o to cennější, že přišel v oslabení a dostal Brno ze dna tabulky. Navíc šlo o opravdu pěknou trefu, kterou sám střelec označil za nejhezčí v kariéře.

Škoda zažil nejhorší zápas v kariéře v neproměňování šancí

Útočník Brna Michal Škoda zahodil v dnešním duelu s Duklou Praha tři vyložené šance, ve kterých si neporadil s brankářem Filipem Radou. Předposlední tým tabulky Zbrojovka se tak musel spokojit po bezbrankové remíze pouze s bodem. Přitom zejména v prvním poločase měli Moravané zápas zcela ve své režii.

Útočník Brna Škoda ocenil změny nového trenéra Pivarníka

Útočník fotbalistů Brna Michal Škoda viděl za dnešním vítězstvím 2:1 nad Slováckem novinky, které přinesl do hry za deset dnů působení ve Zbrojovce nový trenérský tým vedený Romanem Pivarníkem. Po důležité výhře, ke které přispěl Škoda první brankou, Brňané opustili poslední místo v ligové tabulce, i když se sedmi body jen o skóre předstihli Jihlavu.

Útočník Michal Škoda jde z Brna do norského Lilleströmu

Devětadvacetiletý útočník Zbrojovky a s deseti góly nejlepší střelec brněnského týmu Michal Škoda míří do norského Lilleströmu, kam odlétá již ve čtvrtek. Ve dvanáctém týmu loňského ročníku nejvyšší norské soutěže bude v jarní části hostovat s opcí.

Útočník Škoda zůstane v Brně, do Číny neodejde

Brněnský útočník Michal Škoda na čínské angažmá neodejde. Jeden z nejlepších střelců české ligy to řekl novinářům po dnešním zápase s Libercem. Druholigový klub z města Pao-ting o něj měl zájem, Zbrojovka dala souhlas, ale z přestupu sešlo.

Útočník Škoda dostal od vedení Brna souhlas k odchodu do Číny

Útočník Michal Škoda dostal od vedení Zbrojovky Brno souhlas k odchodu do Číny. O jeho služby se uchází druholigový klub Pao-ting. Osmadvacetiletý Škoda je momentálně společně s bratrem Milanem ze Slavie a sparťanem Davidem Lafatou s deseti góly nejlepším ligovým střelcem.

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele