Změny v Českých Budějovicích, nové smlouvy nedostane šest hráčů

23.05.2023, 17:28
Aktuality

Dynamo České Budějovice po konci sezony opouští šest hráčů včetně bývalého kapitána Patrika Čavoše nebo útočníka Michala Škody. Desátý tým nejvyšší soutěže o tom informoval na klubovém webu.

Osmadvacetiletý Čavoš v klubu působil sedm a půl roku a pomohl mu k návratu do první ligy. Na jihu Čech odehrál 219 soutěžních utkání. Kromě něj a Škody v Dynamu končí také bosenský obránce Benjamin Čolić, slovenský obránce Lukáš Skovajsa a chorvatský záložník Matej Mršič.

Vedení klubu neprodlouží fotbalistům smlouvy, které končí k 30. červnu. Všichni se stanou volnými hráči. České Budějovice opustí také slovenský obránce Branislav Sluka, jenž se po konci hostování vrátí do Žiliny.

Jihočeši obsadili v základní části první ligy desáté místo. V nadstavbové skupině o umístění podlehli v dvojzápase Liberci.

Autor: ČTK

Komentáře (6)

Přidat komentář
AjaxFans

Dobrá čistka

Reagovat
fabec1222

Příští rok sestup

Reagovat
kilobyte

Přitom vypadali tak slibně, ale ten Koubek to tam vede do záhuby. Kvůli němu jim nejde přát nic jiného než sestup.

Reagovat
$dolar$

Ani nahodou, budou hrat nahore. Zapotocny s Niklem jsou vynikajici kouci, spolu jim to funguje a ted si navic sestavi muzstvo podle sebe.

Reagovat
Modi6

A s kým budeme hrát ? Čolič, Mršič, Čavoš patřili k těm lepším. Ani ten Skovajsa nebyl k zahození.

Přivedou koho? Hráče z juniorky?

Reagovat
$dolar$

Nedivil bych se, kdyby prisli hraci, co je meli v Pribrami.

Takovej Osmancik, Dudl, Wagner, Zeronik, Melichar, Sakala, Cejka, Jerabek..

Vsechno hraci za babku a s velkym potencialem hrat ligu :)

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele