Jsem zklamaný, že moje góly nevedou ke třem bodům, řekl Škoda

Sezonu snů zažívá na první pohled brněnský útočník Michal Škoda, který se dnešními dvěma góly do sítě Příbrami dostal s deseti vstřelenými brankami na první místo v pořadí nejlepších ligových kanonýrů. K této metě mu stačilo posledních devět zápasů. V nich vyšel naprázdno pouze jednou. V bratrském duelu proti Slavií, který Brno prohrálo 1:4.

Hráčem měsíce je brněnský Škoda, trenérům vládl Šilhavý

Nejlepším hráčem první fotbalové ligy za měsíc říjen se stal brněnský ofenzivní záložník Michal Škoda. V anketě Ligové fotbalové asociace získal nejvíce hlasů za to, že v pěti zápasech vstřelil čtyři branky a na další dvě nahrál. Prvenství mezi trenéry obhájil Jaroslav Šilhavý ze Slavie.

Jsem rád, že mi to padá, chtělo by to ale vyhrávat, řekl Škoda

Střelecké probuzení prožívá osmadvacetiletý brněnský fotbalista Michal Škoda, který dnes vyrovnávací brankou zachránil Zbrojovce v duelu s Jihlavou alespoň bod po remíze 1:1. V posledních sedmi zápasech vstřelil Škoda sedm branek, Brno ale z těchto utkání vyhrálo pouze v Jablonci a čtyřikrát remizovalo...

Brněnský Škoda gólem v nastavení potvrdil střeleckou formu

Brněnský fotbalista Michal Škoda prožívá individuálně zřejmě nejlepší období kariéry, když v posledních šesti ligových utkáních nastřílel šest branek a přidal dvě asistence. Tentokráte v posledních vteřinách vystřelil Brnu remízu 3:3 na hřišti aktuálního lídra tabulky Mladé Boleslavi.

Bratrský duel Škodů by rád opět vyhrál mladší Michal

Bratři Milan a Michal Škodové podstoupí v lize už pátý sourozenecký souboj v životě. Před středeční dohrávkou 1. kola mezi domácím Brnem a Slavií vyznívá bilance lépe pro třicetiletého slávistu Milana, který prohrál pouze v posledním vzájemném měření sil před rokem v Brně 0:1. Tehdy o výsledku rozhodl jeho o dva roky mladší bratr Michal.

Škoda označil hru svého Brna proti Hradci Králové za divnou

Čtyři remízy ze šesti zápasů straší fotbalisty Zbrojovky Brno, kteří se stále nemohou nastartovat do očekávaného útočného fotbalu. Bídná je i jejich střelecká produktivita, zatím mají na svém kontě pouze tři branky. Do tohoto statistického rámce zapadlo i dnešní utkání s Hradcem Králové (1:1), v němž svěřenci trenéra Svatopluka Habance za celé utkání vystřelili jen jednou na branku soupeře.

Michal Škoda pomohl Brnu k bodu, ale přijde o zápas proti Spartě

Brněnský útočník Michal Škoda pomohl vyrovnávací brankou k remíze 1:1 s Jihlavou, po níž Zbrojovka prodloužila domácí neporazitelnost v lize už na devět zápasů, ale zažil i hořkou chvilku. Po zbytečném faulu uviděl čtvrtou žlutou kartu v sezoně a na středeční atraktivní duel proti Spartě se bude jen dívat z tribuny.

Brněnský Škoda za oslavy viděl žlutou kartu, majitel mu ji odpustí

Záložník Zbrojovky Michal Škoda po čtyřech zápasech naskočil do základní sestavy Brna a hned se za důvěru odvděčil gólem, kterým pomohl v 22. kole první ligy porazit pražskou Duklu 3:0.

Kaša si po vyloučení nezahraje tři zápasy, brněnský Škoda dva

Ostravský Filip Kaša dostal od disciplinární komise FAČR trest na tři utkání za vyloučení v ligovém duelu se Zlínem za hrubé nesportovní chování. Brněnský útočník Michal Škoda byl za podobné provinění v zápase s Olomoucí potrestán zastavením činnosti na dva starty.

Bratrský duel Škodů vyhrál v Brně mladší Michal

Bratrský fotbalový mezi sourozenci Škodovými vyzněl v ligové předehrávce v Brně mezi domácí Zbrojovkou a Slavií Praha pro mladšího Michala. Právě jeho střela ve 28. minutě zápasu rozhodla o vítězství Brňanů 1:0...

Střelecký souboj bratrů Škodových vyhrál starší Milan ze Slavie

Utkání 26. kola Synot ligy mezi Slavií a Českými Budějovicemi nabídlo také střelecký souboj bratrů Škodových. Rodinný duel dvou útočníků vyhrál starší Milan, který dvěma góly zajistil Pražanům výhru 2:0. Hostující Michal mohl jako střídající hráč krátce před koncem za stavu 1:0 srovnat, ale mířil mimo a z protiakce jeho bratr definitivně rozhodl.

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele