Další články

Hlavatý bude z Plzně hostovat v Boleslavi, Matějka v Pardubicích

Z Plzně odešli na roční hostování třiadvacetiletý záložník Michal Hlavatý a stejně starý útočník Lukáš Matějka. Hlavatý posílil Mladou Boleslav, Matějka zase Pardubice. Viktoria o tom informovala na svém webu.

Zajímá nás pouze záchrana, řekl pardubický záložník Hlavatý

Přestože se fotbalisté Pardubic díky výhře 1:0 v Teplicích v 18. kole první ligy posunuli na sedmé místo a na pohárové příčky ztrácí jen tři body, v první řadě myslí na záchranu. Podle záložníka Michala Hlavatého se mužstvo může soustředit na jiný cíl až ve chvíli, kdy si nováček soutěže zajistí start mezi elitou i pro příští sezonu.

Hlavatý chtěl jít do kabiny Bohemians, spoluhráči ho zastavili

Podle záložníka Michala Hlavatého brali fotbalisté Pardubic utkání 10. kola první ligy proti Bohemians 1905 z pozice domácího týmu, přestože oficiálně byli vedeni jako hosté. Východočeši kvůli nevyhovujícímu stadionu hrají domácí duely nejvyšší soutěže právě v Ďolíčku. Hlavatý si před zápasem málem spletl kabinu a zamířil do té patřící tentokrát Bohemians. Bod za remízu 1:1 bral.

Tahoun Pardubic Hlavatý nechce myslet na to, kde bude hrát dál

Úspěšnou sezonu prožívá talentovaný záložník Michal Hlavatý. Ve čtvrtek se dočkal ocenění pro nejlepšího hráče druhé ligy a v sobotu pomohl v 29. kole dvěma proměněnými penaltami k výhře Pardubic 4:1 nad Vyšehradem a zároveň postupu do nejvyšší soutěže. Před posledním kolem ročníku navíc útočí na korunu krále střelců. Zatím však neví, kde stráví příští sezonu.

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele