Tahoun Pardubic Hlavatý nechce myslet na to, kde bude hrát dál

12.07.2020, 09:05
Aktuality

Text článku byl v souladu s podmínkami smlouvy s autorem článku, agenturou ČTK, ze systému vymazán.

Autor: ČTK

Komentáře (47)

Přidat komentář
smazaný uživatel

To je ten, co kope vymyšlený penalty

Reagovat
hawk

ano ten pád byl nafilmovaný, v prvním poločase byl zase jasný faul na penaltu a kartu a tu rozhodčí naopak nesprávně nepískl.

Reagovat
smazaný uživatel

Je blbost vymlouvat se na vymyšlenou penaltu. To se prostě stane.

Reagovat
smazaný uživatel

Dva zápasy po sobě?To se stávalo jen na Letné a v Plzni

Reagovat
valloire

a na Slavii

Reagovat
smazaný uživatel

a v Karviné

Reagovat
Bucky

a v Příbrami

Reagovat
hawk

sice to nebylo dva zápasy po sobě, ale ob zápas, ale to se prostě stane (tím to vůbec neospravedlňuju). I v první lize jsem ale viděl stokrát horší penalty než ty v Pardubicích, kde ten "faul" viděl pouze rozhodčí. Kdyby to nebylo v televizi, tak by to tu téměř nikdo nezpochybňoval. A to, že trenéři nadávají pokaždý je bohužel normální, kolikrát rozporují i jasné penalty a karty jako zářez rozhodčím ač to bylo správně písknuté.

Reagovat
Y.N.W.A

Talentovaný, 22 let, druha liga... Při podobnejch větách si vzpomenu na zapas Cesko Italie na Euro 96, kde měli prakticky tolik let Nedved, Berger, Šmicer i Poborsky...l

Reagovat
cetto

Chápu, na co narazis, vidím to stejne. Na druhou stranu viděl jsi ho hrat? Ten kluk ma na to hrat pristi rok zaklad v Jablonci/Liberci/Bolce a byt tam tahounem. Pokud by se mu to povedlo, tak by se mohl ve 23 stat jedním z nejlepších ligových hráčů a přestoupit do zahranici. Takze je to relativní. Ale je mi jasné, ze tam kde je ted, měl byt tak v 19...

Reagovat
Firkraag

A proč ne v Pardubicích, vždyt se posune o uroven vys a uvidime, jak obstoji v tezsi konkurenci. On mu ten Jablonec neuteče, popř. si ho pak může stáhnout Plzeň, když se mu bude dařit.

Reagovat
cetto

Protože mi přijde, že má na vic, a pokud bude hrat v týmu, ktery bude bojovat o udržení a s velkou pravděpodobnosti nebude hrat moc fotbalově a ve většině zapasu bude tahat za kratší konec, tak to Hlavatému jen uškodí.

Reagovat
Firkraag

Blbost, je v sehraným týmu. Má tam pozici, jde o úroveň výš. První ligu nikdy nehrál tuším, tak co by pro něj byl základ v Pardubicích málo, navíc vůbec nemusejí hrát špatně. První sezona bývá v euforii. Ideální postupný krůček nahoru. Pak se uvidí.

Reagovat
Salfovic

Reagovat
žrout

On žádný postupný krůček ale nepotřebuje. Vzhledem k jeho dovednostem měl hrát ligu už dávno, ale jenom doplácel na stavbu těla. Takže když už se prosadil ve 22 letech v druhé lize, která je stejně nebo ještě více soubojová než první, pak nemá na co čekat a měl by jít co nejstrměji nahoru, pokud bude taková varianta (smyslupná) na stole. Z hlediska fotbalových dovedností neměl ve druhé lize už minimálně rok (možná dva) co dělat a navíc se tam nyní tak prosadil díky tomu, že Pardubice hrály nahoře, dominantně, útočně, měly ambice. Měl by zkusit hledat tým s podobnou pozicí i v 1. lize, aby mu to mohlo podobně sednout a on co nejrychleji začal naplňovat svůj potenciál a jít pak do FCVP jako tahoun.

Vzhledem ke Guľově fotbalové filozofii bych se ale vůbec nedivil, kdyby si ho normálně nechal v kádru a začal ho na podzim zabudovávat. Zápasů bude hodně, snad budou i v Evropě a nebude muset aspoň hrát mdlý Hořava.

Reagovat
Firkraag

Nemáš vůbec ponětí o tom, jak obrovskej rozdíl je mezi první a druhou ligou.

Reagovat
žrout

A ty ho máš? Já ti nevím, ale takový Matoušek po postupu do první ligy si ji hned dával v Příbrami s prstem v nose, tak asi si toho rozdílu nevšiml. Provod po postupu Budějek do ligy přestoupil do kádru mistra a zahrál si i v LM, v lize obstál naprosto v pohodě. Tak o to masi taky nemá ponětí, protože kdyby měl, nemohl by uspět. To samé svého času Bartošák s Hovorkou a další, kteří na to "správně" neměli mít, aby hráli o špici tabulky

Reagovat
Firkraag

Matoušek je přesně ten případ, kterej se absolutně neprosadil, protože si uprdnul pár gólů proti naší zoufalý obraně a hned šel do klubu na kterej neměl. Přesně tam někam ty cpeš Hlavatýho. Provod je docela překvápko to jo. A vůbec neříkám, že to nelze zvládnout..ale dle mě je lepší dělat ty kroky postupně, Matouškovi by prospělo se pár let vykopat v Příbrami (mimojiné jedinej tým, kde se mu v lize dařilo). Zvlášť když má ten hráč (Hlavatý opět např.) možnost si vyzkoušet kvalitnější soutěž ve stejnym týmu, tak si myslím, že není třeba se někam cpát.

Reagovat
Kucka

Reagovat
Pablos

Nemyslím si. Takovej Matoušek třeba byl taky v Příbrami a dokazál tam zahrát (paradoxně bych řekl, že nejlíp, než kdekoliv jinde pak). Pokud má opravdu takový talent, tak se nebojím toho, že by ho neukázal, i když nebudou třeba v první polovině tabulky.

Reagovat
žrout

Jenže Matoušek tam dokázal takhle zahrát, protože to je rychlej a brejkovej hráč, takže mu vyhovovalo, když hráli zanďoura, oni mu to poslali do otevřené obrany, on si obhodil jednoho dva hráče a šel do zakončení. Typologicky úplně jiný hráč než Hlavatý, který je zase výborně technicky a kombinačně vybavený, ale není to atlet jako Matoušek.

Reagovat
Pablos

No a co? Tak bude posílat dobrý pasy do brejků nebo obejde 1na1. Mluvím o zaujmutí, že má takovej talent jak tu všichni píšou. Co je na tom k nepochopení?

Reagovat
smazaný uživatel

Že by Pardubice hrály nefotbalově? Naopak je to jeden s těch týmů co kopou až moc fotbalově klidně myslím že by ješte rok mohl zůstat a hrát první ligu pravidelně

Reagovat
smazaný uživatel

On není prověřený první ligou. Proto nemůžeš tvrdit, že by byl tahoun zmíněných klubů

Reagovat
cetto

Naše druha liga je v podstatě vězeňský fotbal. Kdyz se tam objeví nejaky zajimavy kreativní hráč, tak je to zpravidla někdo 35+ let, bývalý prvoligový hráč. Pokud se je malý a mlady technicky dobre vybaveny hráč schopen prosadit ve druhé lize, tak první liga by mu podle me mela svědčit jeste vic. Proto si myslim, ze pokud půjde do týmu středu az nadprůměru ligy, měl by se hned prosadit do základu a postupně se vypracovat v tahouna

Reagovat
žrout

Reagovat
žrout

Reagovat
žrout

Jenom doplácí na svou malou výšku, což je bolest českého fotbalu, který menším technickým hráčům nepřeje, pokud se neukáže, že jsou i přese všechno o parník lepší než ti namakaní kopáči. Na ty týmy, které jsi vypsal, má úplně v pohodě.

Reagovat
Blasphemer

Reagovat
smazaný uživatel

Tak někdo roste pomaleji, problém je, že u nás těch Hložků není moc a právě často jedou spíše cestou jako Hlavatý.

Reagovat
pobody's nerfect

Z hlediska celého českého fotbalu je to škoda, výrazně se snižuje šance na prosazení se v top klubech,je rozdíl, když pravidelně začne hrát ligu v 18 nebo ve 22

Reagovat
smazaný uživatel

Problem u Hlavatyho byl v tom, ze mel stavbu tela 12 letyho kluka.

Reagovat
db18

Reagovat
Logan

Trochu mi ho připomína Hellebrand. Velikej šikula, ale potřebuje fakt dost zesílit, nabrat svaly, jinak to bude mít fakt těžký.

Reagovat
meno

Reagovat
db18

"Talentovaný" není o mládí

Reagovat
r.mrazik

Přesně...já bych mohl hrát za starou gardu ale talentovaný jsem neskutečně

Reagovat
valloire

Reagovat
Rssa

Tak záleží na co jsi talentovaný

Reagovat
Pablos

však píše, že není skutečně talentovaný

Reagovat
Rssa

Pravda

Reagovat
John Obi Mikel

Reagovat
iamek

Ty penalty

Reagovat
Gimme

V juniorce Příbrami se mi líbil už tehdy ze všech nejvíc, byl o parník jinde než ostatní...musel doplatit na svojí stavbu těla, protože si jinak nedokážu zdůvodnit, proč se takový hráč doteď neprosadil

Reagovat
žrout

Reagovat
smazaný uživatel

Nechat ho v Pardubicích by byl nesmysl. Dopadlo by to stejně jako, když byl v Sokolově. Totálně ztracená léta. Sám řekl, že mu víc vyhovuje, když tým hraje útočně. Někdo z vrchu tabulky by mu sedl víc. Samozřejmě záleží i na tom, jak Pardubice posílí. Budějkám se vrátili opory, které to tam táhli (spíše hlavně v kabině). U Pardubic to bude nejspíš jiné. Ale asi bude záležet hlavně na něm.

Talentovaný je, ale samozřejmě z něj druhej Nedvěd už nebude. Je možné, že se někde vykope a za pár let zkusí třeba Bundesligu. Tam vidím jeho vrchol. Ale určitě bych ho hned nezatracoval, že "je mu už 22 a je teprve ve druhé lize". Kalvach to měl podobně.

Reagovat
Kiwi-21

Ja si zase nemyslím že Pardubice budou chtít hrát zaňďoura jako Opava například.

Byl by to první nakažená rok v 1 lize v týmu kde je zvyklý, daří se mu a evidentně i na něj spoléhají, minimálně ten půlrok by mu pomohl určitě

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele