Ancelottiho trápí ztráta Essiena, se zápasem je však spokojen

Výhra v derby se počítá, jedna nesmazatelná černá kaňka však v utkání zůstane. Carlo Ancelotti ví, že Michael Essien, jenž po bezhlavém "skoku" do souboje s Clintem Dempseym obdržel přímo červenou kartu a neuvidíme ho tak tři utkání, bude Chelsea citelně scházet. Doufá však v návrat jiného klíčového záložníka.

Zraněný Essien se upsal Chelsea až do roku 2015

Ghanský reprezentant Michael Essien prodloužil smlouvu v Chelsea o dva roky. Sedmadvacetiletý záložník, jenž kvůli zranění kolena bude chybět na mistrovství světa v Jihoafrické republice, bude nosit dres londýnského klubu až do roku 2015.

Essien si na letošním MS nezahraje

Hodně citelnou ztrátu utrpěla před letošním světovým šampionátem Ghana, které bude chybět hvězdný záložník Michael Essien. Fotbalista Chelsea má stále zdravotní problémy a Ghanská fotbalová asociace oznámila, že na vrchol sezony nebude fit...

Zraněný Essien se nejspíše neukáže ani na mistrovství světa

Ghanskému reprezentantovi Michaelu Essienovi hrozí, že kvůli vleklému zranění kolena přijde o start na mistrovství světa v Jihoafrické republice. Záložník Chelsea nehraje od lednového afrického šampionátu v Angole, neboť jeho léčbu provázejí komplikace.

Zraněný Essien už v této sezoně Chelsea nepomůže

Zraněný ghanský fotbalista Michael Essien už si za Chelsea v této sezoně pravděpodobně nezahraje. O mistrovství světa v Jihoafrické republice by sedmadvacetiletý záložník podle BBC přijít neměl.

Africký Fotbalista roku vzejde z trojice Drogba, Essien, Eto'o

Nejlepším fotbalistou Afriky bude zvolen někdo z trojice Didier Drogba z Pobřeží slonoviny, Michael Essien z Ghany a Samuel Eto'o z Kamerunu. Vítěz ankety bude vyhlášen na slavnostním ceremoniálu 11. března v Akkře.

Kapitán Ghany Essien se na tréninku opět zranil

Kapitán ghanské reprezentace Michael Essien si na tréninku zranil koleno a je ohrožen jeho start v posledním utkání základní skupiny afrického šampionátu proti Burkině Faso. Záložník Chelsea se přitom teprve nedávno zotavil ze zranění kolenní šlachy.

Africký fotbalista roku bude z Barcelony, Chelsea nebo Interu

Africká fotbalová federace (CAF) zveřejnila nominaci na nejlepšího hráče kontinentu za rok 2009. O trofej se ucházejí barcelonští Yaya Toure a Seydou Keita, Samuel Eto'o z Interu a hráči Chelsea Didier Drogba s Michaelem Essienem.

Chelsea prý nabídla Essiena. Milán Pirla stejně nepustí

Chelsea se nevzdává naděje na získání Andrey Pirla z AC Milán. Podle anglických médií dokonce manažer Blues Ancelotti kromě peněz nabídl také jiného záložníka Michaela Essiena, aby svého bývalého svěřence získal. Z Milána ale zní, že možnost Pirlova odchodu padla.

Essien se zastal Čecha

Záložník Chelsea Michael Essien se zastal svého klubového spoluhráče Petra Čecha. Podle ghanského reprezentanta i přes velké chyby, kterých se Čech nejen v posledním zápase Ligy mistrů dopustil, se brankář londýnského celku opět vzchopí .

Essien vyhlíží návrat, může být zpět už za měsíc

Ghanský záložník Michael Essien už netrpělivě vyhlíží návrat na fotbalové trávníky. Od soutěžního zápasu ho podle některých optimistických předpovědí nedělí více než měsíc.

Nejlepším hráčem Afriky za rok 2008 je Adebayor

Nejlepším africkým fotbalistou za loňský rok byl vyhlášen útočník Arsenalu Emmanuel Adebayor. V tradiční anketě zvítězil jako první reprezentant Toga v historii, když dostal přednost před Egypťanem Muhamadem Abútrikou z Al Ahlí a ghanským záložníkem Chelsea Michaelem Essienem.

Nominace na nejlepšího fotbalistu Afriky pro rok 2008

Egypt triumfoval na loňském africkém šampionátu a jeho nadvládu nad "černým kontinentem" nyní mohou potvrdit Mohamed Aboutrika a Amr Zaki, kteří jsou v pětičlenné nominaci na nejlepšího fotbalistu Afriky pro rok 2008. Jejich soupeři budou hráči z anglické Premier League - Michael Essien, Didier Drogba a Emmanuel Adebayor...

Arsenal nic nevyhraje. Hraje příliš hezky, říká Essien

Záložník Chelsea Michael Essien si myslí, že právě krásná hra Arsenalu, jde důvodem proč tento klub už dlouho čeká na nějakou vítěznou trofej. Gunners se podle Essiena porážejí sami.

Essien mimo hru na půl roku?

Velice špatné zprávy kolují kolem zranění Michaela Essiena, jenž si v reprezentačním utkání poranil vazy v koleni a může chybět až půl roku. První zprávy sice hovořily maximálně o čtyřech týdnech, jenomže podrobnější vyšetření odhalilo vážnost zranění, nyní se již jen čeká na potvrzení diagnózy.

09.09.2008 Aktuality 174 komentářů
Zaujalo nás

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele