Essien v Chelsea dalších pět let

Ghanský záložník ve službách londýnské Chelsea se svým stávajícím klubem prodloužil smlouvu o dalších pět let a následuje tak své spoluhráče Petra Čecha s Waynem Bridgem, kteří tak učinili před pár dny.

Drogba na odchodu, Essien v Chelsea zůstává

Případ Drogba se opět otevřel. Chelsea již o útočníkovi z Pobřeží slonoviny údajně jedná s představiteli italského AC Milán. Naopak pravděpodobně padl přestup Andreje Ševčenka, kterého Blues nechtějí pustit. Opustit Stamford Bridge se pak nechystá ani Michael Essien, jenž byl spojován s Interem Milán.

Agent: Essien je v Chelsea spokojený

Nový trenér Interu Milán Jose Mourinho údajně hodlá lovit v Chelsea a již si vyhlédl několik bývalých svěřenců. Jedním z nich je záložník Michael Essien, jehož agent stěhování ghanského reprezentanta do Itálie ihned popřel...

Na velké finále jsme připraveni, říká Essien

Chelsea dnes čeká největší zápas v její historii – finále Ligy mistrů. Také pro hráče jejího kádru bude finálový zápas nejprestižnější evropské soutěže novinkou. Záložník Michael Essien si z toho hlavu nedělá a věří v úspěch svých barev.

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele