Essien do Realu Madrid nejde, Ronaldo odmítl Citizens

14.06.2011, 11:01
Aktuality
Na trase mezi Madridem a Anglií se v posledních dnech roztočil vír spekulací a ty se týkaly především Cristiana Ronalda a Michaela Essiena. O prve jmenovaného měl usilovat Manchester City, druhý byl zase spojován s přesunem do Realu Madrid, ani jeden ovšem měnit působiště nehodlá...

Cristiano Ronaldo před dvěma lety do Bílého baletu zamířil právě z Manchesteru, kde ovšem šest let nastupoval za United; návrat do Premier League a přestup ke konkurenčním Citizens tak byl i přes jejich finanční sílu těžko představitelný od samého začátku.

Sám novopečený rekordman španělské ligy se navíc přestupovat v nejbližších letech nechystá. ”Nepřemýšlím o odchodu z Realu Madrid, jsem zde šťastný. Možná bych jinde mohl zdvojnásobit to, co mám na bankovním účtu, ale pro mě je nejdůležitější, abych byl šťastný,” řekl šestadvacetiletý portugalský reprezentant. ”Nejdu do City, chci dodržet svoji smlouvu,” dodal.

Merengues v příští sezóně hodlají přerušit barcelonskou nadvládu nad Primerou División a během léta se dá očekávat rozsáhlejší posílení kádru, než které představují příchody Sahina, Altintopa a Callejóna. Novou akvicizí pro defenzivní part zálohy se ale nestane Mickael Essien, který odmítá přesun jak za svým bývalým koučem José Mourinhem, tak do milánského Interu.

”Nevím o tom, že bych v příští sezóně neměl hrát za Chelsea. Chci zpět titul a získat pro klub vítězství v Lize mistrů,” prohlásil ghanský reprezentant, jehož slova potvrdil také Fabian Piveteau. ”Real Madrid se zájmem nikoho nekontaktoval. Michael zůstane v Chelsea, kde má ještě čtyři roky smlouvu,” uvedl Essienův agent.

Autor: Petr Vaněček / skysports.com, soccernet.com

Komentáře (511)

Komentáře k článku naleznete zde.

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele