Hráčská asociace zveřejnila nominaci na nejlepšího fotbalistu v PL

Letošní sezona anglické Premier League se chýlí ke svému konci a vedle mistra budeme brzy znát rovněž jméno nejlepšího hráče probíhajícího ročníku. K titulu směřuje Manchester United, který má v šestičlenné nominaci hráčské asociace hned dvojí zastoupení...

Carricka čeká po sezoně jednání o nové smlouvě

Michael Carrick před sebou má jednání o nové smlouvě. Anglický záložník má v Manchesteru United kontrakt jenom do konce následující sezony, manažer Sir Alex Ferguson ovšem má v plánu si s ním v létě sednout a jednat o prodloužení smlouvy...

Redknapp volá po využití videa

Trenér Tottenhamu Harry Redknapp apeluje na využití opakovaných záběrů po sporných situacích. Reaguje tak na incident, jenž se odehrál v sobotu na Old Trafford. Po souboji Gomese s Carrickem nařídil Howard Webb pokutový kop. Za toto rozhodnutí se zpětně hlavní arbitr zápasu omluvil.

Carrick má zlomenou kůstku. Nebude hrát šest týdnů

Zranění Michaela Carricka z víkendového utkání proti Liverpoolu je vážnější, než se původně zdálo. Záložník Manchesteru United má zlomenou kůstku v chodidle a na zelené trávníky nevyběhne nejbližších šest týdnů.

Rooney kvůli viru z Nigérie nestihne začátek sezony

Fotbalisté Manchesteru United zahájí pouť za obhajobou titulu v Premier League bez Wayna Rooneyho. Dvaadvacetiletý útočník se podle trenéra Alexe Fergusona nestihne do začátku sezony zotavit z nemoci, kterou mu způsobil virus chycený v Nigérii.

Rudí ďáblové chtějí udržet čtyři opory. Za 90 milionů liber

Manažer Manchesteru United sir Alex Ferguson se chystá v nejbližší době prodloužit smlouvy se čtyřmi týmovými oporami. Nové kontrakty pro Cristiana Ronalda, Ria Ferdinanda, Wese Browna a Michaela Carricka vyjdou klub na zhruba 90 milionů liber.

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele