Nechceme se vymlouvat, prohlásil Carrick

14.12.2015, 10:58
Aktuality
Špatné období prožívá Manchester United. Ten po porážce ve Wolfsburgu vypadl z Ligy mistrů a nyní nezvládl ani ligový zápas na hřišti nováčka Bournemouthu. Michael Carrick se pak nechce vymlouvat...

Red Devils se přitom uprostřed týdne na půdě německého klubu ujali vedení, posléze zvládli dotáhnout manko, nakonec ale prohráli a do vyřazovací fáze nepostoupili.

Bolestivá je pak i ligová porážka v Bournemouthu, díky čemuž se odstup "Rudých ďáblů" na vedoucí Arsenal rozšířil na čtyři body. "Po vyřazení z Ligy mistrů jsme se chtěli tímto zápasem odrazit zpátky, místo toho ale nyní zažíváme další zklamání," řekl Michael Carrick.

Manchester United během posledních týdnů sužují velké zdravotní problémy, na to se však anglický celek nechce vymlouvat. "Mohli bychom se vymlouvat na zranění, na konci je však vždycky stejně jenom výsledek. Musíme tak držet pohromadě a věřit, že se odrazíme k lepším zítřkům," nabádá anglický záložník. "Nyní se musíme zaměřit pouze na nadcházející utkání," pronesl Carrick.

Autor: Jiří Vojík / soccerway.com

Komentáře (422)

Komentáře k článku naleznete zde.

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele