Ballack se do reprezentace nevrátí, Löw s ním nepočítá

Reprezentační kariéra Michaela Ballacka je minulostí. Trenér Německa Joachim Löw dnes oznámil, že s bývalým kapitánem národního týmu už nepočítá. Kouč tím ukončil dlouhé spekulace kolem Ballackovy budoucnosti v německém výběru.

Ballack se omluvil za urážlivý pokřik proti 1. FC Köln

Záložník Michael Ballack z Leverkusenu se omluvil za urážlivý pokřik adresovaný bundesligovému rivalovi 1. FC Köln. Německý fotbalista jej s megafonem v ruce skandoval spolu s fanoušky Bayeru po nedělní výhře 2:0 nad Schalke.

Ballack po dlouhé době v základu, problémy neměl

Poprvé od první poloviny září loňského roku se Michael Ballack včera večer objevil v základní sestavě Bayeru Leverkusen. Zkušený záložník odehrál celý duel s Hannoverem a přispěl k výhře svého týmu 2:0...

Ballack se po čtyřech měsících vrátil k fotbalu

Záložník Michael Ballack z Bayeru Leverkusen má za sebou první zápas po čtyřměsíční pauze zaviněné zraněním. Čtyřiatřicetiletý německý reprezentant ve čtvrtek odehrál druhý poločas přípravného zápasu s druholigovým Oberhausenem.

Bundesligová léčba zabírá

Už jen několik dní chybí do začátku jarní části bundesligy, a tak týmy netrpělivě vyhlížejí uzdravené hráče. Například v Bayernu se jedná o nizozemské eso Arjena Robbena, Leverkusen zase čeká na Ballacka nebo Kießlinga. Vedoucí Dortmund pak doufá v brzký start Mohameda Zidana.

Ballacka spaluje touha se vrátit

Michael Ballack má za sebou hodně nešťastný rok 2010. Teď to ale vypadá, že s číslicí 2011 přichází i nová etapa fotbalového života pro bývalého reprezntačního tahouna. Ten by měl být podle informací z klubu připraven k lednové premiéře jarní bundesligové části...

Ballack: Rehabilitace je monotónní, ale dělám pokroky

Pro Michaela Ballacka pomalu končí smolný rok, který se v jeho případě nesl v duchu dvou vážných zranění. Záložník Bayeru Leverkusen však svůj boj mimo fotbalové trávníky nevzdává a v léčbě zlomené nohy dělá pokroky.

Ballack už si letos kvůli zlomenině nezahraje

Kapitán německé reprezentace a Bayeru Leverkusen Michael Ballack už si v tomto roce nezahraje. Bývalý záložník Chelsea utrpěl 11. září v utkání německé ligy proti Hannoveru zlomeninu hlavice holenní kosti a opakované vyšetření ukázalo, že zranění je oproti původním předpokladům vážnější.

Löw už možná Ballacka do reprezentace nepovolá

Návrat do bundesligy se Michaelu Ballackovi nevydařil. Po úvodních nepřesvědčivých výkonech si v posledním zápase proti Hannoveru přivodil zranění, které jej vyřadí na šest týdnů. Reprezentační kouč Joachim Löw navíc nyní zpochybnil, že se jedna z největších osobností ligy ještě vrátí do národního týmu.

Ballack se znovu zranil, Leverkusenu bude chybět šest týdnů

Kapitán německé reprezentace Michael Ballack se znovu zranil. V bundesligovém zápase proti Hannoveru si ze souboje s protihráčem odnesl drobnou frakturu holenní kosti. Leverkusenu bude podle lékařů chybět zhruba šest týdnů.

Ballack zůstal německým kapitánem, ale pásku bude mít Lahm

Michael Ballack zůstává kapitánem německé reprezentace, i když se nevešel do nominace pro úvodní kvalifikační zápasy o postup na mistrovství Evropy. Německý trenér Joachim Löw dnes potvrdil, že se současným hráčem Leverkusenu do budoucna počítá, ovšem kapitánskou pásku si v jeho nepřítomnosti ponechá Philipp Lahm.

Ballack se vrátil vítězně, nyní chce zpět do reprezentace

Michael Ballack se po čtyřech letech vrátil na bundesligové trávníky a hned mohl s Leverkusenem slavit výhru. Zkušený záložník ví, že po zranění ještě není v ideální formě, přesto ale věří, že se dostane do kádru kouče Joachima Löwa pro nejbližší reprezentační zápasy...

Ballack zopakoval, že role reprezentačního kapitána se nevzdá

Michael Ballack dal opět najevo, že o kapitánskou pásku v reprezentaci by nerad přišel napořád. Zkušený záložník, který o místo v nominaci do JAR přišel kvůli zranění kotníku, chce o prestižní funkci bojovat.

Lahm chce být dál německým kapitánem. Co s Ballackem?

Úspěšné tažení Německa mistrovstvím světa v Jižní Africe vyvolalo v německém tisku diskuze, zda je v jeho týmu ještě místo pro zraněného kapitána Michaela Ballacka. Tyto debaty přiživil i jeho "záskok" pro šampionát, obránce Phillip Lahm, který prohlásil, že si chce kapitánskou pásku v národním mužstvu ponechat i po skončení turnaje.

Ballack odchází z Chelsea do Leverkusenu

Zraněný kapitán německé reprezentace Michael Ballack přestoupil z Chelsea do Bayeru Leverkusen, kde by měl podepsat dvouletou smlouvu. Podle informací agentury SID bude přestup definitivně stvrzen v následujících dnech, až se fotbalista vrátí s rodinou z dovolené v Itálii.

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele