Ballack je po operaci obou chodidel

Kapitán německé reprezentace a hráč Chelsea Michael Ballack je po operaci obou chodidel. Lékaři v augsburské odstranili dvaatřicetiletému středopolaři z každé nohy neurom, což je na dotek bolestivá zduřenina či nezhoubný nádor na nervu. Do dvou týdnů by měl Ballack být schopen začít znovu s tréninkem.

Ballack nebere Fergusonovy názory o stáří vážně

Německý záložník Michael Ballack se vysmál názoru trenéra Manchesteru United Alexe Fergusona, který si myslí, že Ballack a další hráči Chelsea jsou příliš staří na to, aby mohli bojovat o titul v anglické lize. Podle kapitána německé reprezentace nerozhoduje věk fotbalisty, ale důležité jsou jeho schopnosti.

Ballack se oženil

Kapitán německých fotbalových vicemistrů Evropy Michael Ballack se dnes oženil. Jednatřicetiletý záložník londýnské Chelsea si na zámku Kempfenhausen nedaleko Mnichova vzal svou dlouholetou přítelkyni Simone Lambeovou.

Ballack s prodloužením smlouvy nespěchá

Záložník londýnské Chelsea Michael Ballack má na Stamford Bridge smlouvu již jen na jediný rok, ale s prodloužením kontraktu nijak nespěchá.

Ballack zůstal těsně pod vrcholem. Už pojedenácté

Když rozhodčí Rosetti ukončil finále Eura, mísila se na hřišti radost s Španělů s obrovským smutkem fotbalistů Německa. Nejtrýznivější pocity asi zažíval kapitán poražených Michael Ballack – velká trofej mu unikla už pojedenácté.

Bild: Ballack bude hrát

Němečtí fanoušci si zřejmě mohou oddechnout, jejich tým k večernímu finále evropského šampionátu proti Španělsku podle všeho nastoupí i s Michaelem Ballackem. Kapitán výběru Joachima Löwa podle deníku Bild doléčil poraněné lýtko...

Ballack má poraněné lýtko. Přijde o finále?

Německo možná nastoupí do finálového utkání Eura proti Španělsku výrazně oslabeno. Kapitán Michael Ballack totiž od pátku netrénuje kvůli poraněnému lýtku a jeho zítřejší start je ohrožen.

Ballack by kariéru rád ukončil v Chelsea

Michael Ballack má ve svých 31 letech jasno, v jakém by rád ukončil kariéru. Kapitán německé reprezentace se již nehodlá vracet do vlasti a po zbytek aktivní kariéry hodlá oblékat dres londýnské Chelsea...

Něco takového se stát nemělo, uvědomuje si Ballack

Jenom sami na sebe mohou být naštvaní fotbalisté Chelsea, porážka 1:2 ze hřiště Fenerbahce jim sice do odvety dává dobré šance na postup, přesto mohlo být ještě lépe. Hosté byli po většinu zápasu lepší a záložník Michael Ballack se nechal slyšet, že podobné zápasy by prohrávat neměli...

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele