Völler odmítl spekulace o možném odchodu Ballacka z Leverkusenu

21.08.2011, 17:57
Aktuality
Michael Ballack se před rokem po angažmá v Bayernu a Chelsea vrátil do Leverkusenu a v Bayeru toho zatím moc neodehrál. Zkušenému záložníkovi loni komplikovaly situaci zdravotní problémy, letos doplácí i na velkou konkurenci v týmu. To ovšem neznamená, že z německého klubu odejde...

Leverkusen před týdnem vyhrál doma nad Werderem a Ballack při absenci Simona Rolfese nastoupil s kapitánskou páskou. Včera si oba role vyměnili, Rolfes se vrátil do základu, Ballack naopak sledoval výhru ve Stuttgartu pouze z lavičky. Po utkání pak stadion opustil, aniž by poskytl novinářům nějaký rozhovor.

"Jsme v tomto ohledu mnohem klidnější, než lidé, kteří do toho moc nevidí. V současné době nehrají ani někteří jiní hráči, co hráli před týdnem. Potřebujeme každého. Přijdou i chvíle, kdy budou hráči za přestávku šťastní, protože nás čeká náročný program," uklidňuje situaci sportovní ředitel Rudi Völler.

"Lars Bender a Simon Rolfes odehráli dobrý zápas, nebylo potřeba některého z nich střídat," přidává trenér Robin Dutt důvod, proč Ballacka na hřiště neposlal ani jako náhradníka.

Autor: Tomáš Pavlík / sportinglife.com

Komentáře (6)

Přidat komentář
smazaný uživatel

Stále by bol platný pre reprezentáciu

Reagovat
Filip12

To by Sweini už nevydýchal

Reagovat
smazaný uživatel

to si nemyslím, momentálně má dost práce s tim, aby byl platný pro Bayer

Reagovat
jv

Reagovat
FC Porto FC

Kdžy odešel Vidal tak si zahraje

Reagovat
smazaný uživatel

ballack... porad nejlepsi pravacka v nemecku.

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele