Další články

Letellier: Fyzicky jsme v pořádku

Náhradní brankář Paris Saint-Germain Alexandre Letellier se stal v noci z pondělí na úterý ve svém domě společně s manželkou a jejich dvěma malými dětmi obětí loupežného přepadení a únosu. Informace přinesla francouzská média už během úterního dopoledne. Agentura AFP pak s odkazem na zdroje u policie a státního zastupitelství ve Versailles zprávy potvrdila.

Icardi se vracet nebude, Galatasaray proměnil hostování z PSG v trvalý přestup

Galatasaray dotáhl do úspěšného konce trvalý přestup Maura Icardiho z PSG. Argentinský útočník působil v Turecku formou ročního hostování, zpátky do Francie se přitom vracet nebude. Dohoda mezi všemi zúčastněnými stranami byla uzavřena po několik dnů, chyběla jen oficiální formalizace. Tu nakonec istanbulský a pařížský celek dovršily v pátek večer.

Galatasaray na závěr přestupového okna získal pět posil, mezi nimi Icardiho a Matu

Manuel Icardi podle očekávání zamířil z Paris Saint-Germain na roční hostování do Galatasaraye, jenž byl v závěru přestupového okna hodně aktivní. Turecký velkoklub přivedl také veteránu Juana Matu, Milota Rashicu, Yusufa Demira a Mathiase Rosse...

Icardi se z PSG nechystá. Mám smlouvu ještě na dva roky, říká

Mauro Icardi za sebou podobně jako Paris Saint-Germain nemá povedenou sezonu, na jejím konci je pak terčem přestupových spekulací. Sám argentinský útočník jim velkou pozornost nevěnuje, v kariéře hodlá pokračovat v hlavním městě Francie...

Paris St. Germain koupil útočníka Icardiho za 1,5 miliardy korun

Za více než 1,5 miliardy korun přestoupil argentinský útočník Mauro Icardi z Interu Milán do Paris St. Germain, kde už v této sezoně hostoval. S devítinásobným mistrem francouzské ligy podepsal sedmadvacetiletý útočník smlouvu do roku 2024.

Icardi udělá vše pro to, aby po sezoně zůstal v PSG

Mauro Icardi v minulosti sázel branky v dresech Sampdorie a Interu Milán a pokračuje v tom rovněž po odchodu do Francie. Argentinského útočníka si začátkem září vypůjčil Paris Saint-Germain a jihoamerický fotbalista se mu odvděčuje góly. Další pak hodlá přidávat, aby bylo jeho hostování změněno v trvalý přestup...

Icardi nakonec opouští Inter, bude hostovat v PSG

Paris Saint-Germain před uzavřením přestupového okna získalo výraznou posilu. Dres úřadujícího šampiona Ligue 1 oblékne Mauro Icardi, jenž dorazil na hostování s opcí z Interu Milán, který může za svého bývalého kapitána celkem dostat 70 milionů eur...

Icardi žaluje Inter Milán o 1,5 milionu eur za diskriminaci

Útočník Mauro Icardi zažaloval Inter Milán za diskriminaci. Argentinský kanonýr, který je přesvědčen, že se ho vedení klubu a trenér Antonio Conte snaží zbavit, požaduje odškodné ve výši 1,5 milionu eur a chce, aby mu umožnili plnohodnotný návratu do týmu.

Inter poslal Icardiho ze soustředění domů, nevezme ho ani na turné

Útočník Mauro Icardi dál válčí s vedením Interu Milán. Italský klub poslal v sobotu argentinského fotbalistu domů ze soustředění ve Švýcarsku a nevezme ho ani na předsezonní turné do Asie. Inter se snaží Icardiho prodat, ale hráč pohrozil, že klidně dodrží smlouvu do roku 2021.

Icardi se chce soudit s Interem Milán kvůli šikaně

Útočník Mauro Icardi se chce kvůli šikaně ze strany zaměstnavatele soudit s Interem Milán. Argentinský fotbalista je podle listu La Repubblica přesvědčený, že vedení klubu a nový trenér Antonio Conte se ho snaží za každou cenu zbavit.

Icardi zůstane v Interu, řekla jeho manželka Wanda Nara

Mauro Icardi zůstane v Interu Milán. Tvrdí to alespoň jeho manželka a agentka Wanda Nara. O argentinského útočníka se zajímaly jak novopečený italský mistr Juventus, či španělský Real Madrid.

Icardi v neděli ještě nenastoupil, Spalletti po něm žádá respekt

Mauro Icardi se už téměř dva měsíce neobjevil v sestavě Interu Milán a na svůj návrat na trávníky si bude muset ještě nějaký ten čas počkat. Argentinský útočník před čtrnácti dny sice opět začal trénovat se spoluhráči, dle trenéra Luciana Spallettiho ale musí Jihoameričan svou disciplínu a profesionalitu dokazovat dlouhodobě, ne jen několik dní...

Argentinec Icardi těžce nese, že už není kapitánem Interu

Argentinský útočník Mauro Icardi těžce nese, že kvůli vyjednávání o prodloužení smlouvy přišel v Interu Milán o kapitánskou pásku, kterou od něj převzal slovinský brankář Samir Handanovič. Podle trenéra Luciana Spallettiho dokonce odmítá nastoupit ve čtvrtečním zápase 2. kola Evropské ligy proti Rapidu Vídeň.

Nejlepším hráčem Serie A byl vyhlášen Icardi

Útočník Interu Milán Mauro Icardi byl vyhlášen nejlepším hráčem italské Serie A za soutěžní ročník 2017/18. Icardiho zvolili sami hráči sdružení v italské hráčské asociaci AIC. Argentinec si z galavečera odnesl i další ceny. Stal se nejlepším kanonýrem, vstřelil nejkrásnější branku a vybrali ho i do nejlepší jedenáctky sezony.

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele