Další články

Mati Fernández přijde o Copu i velkou část přípravy s Fiorentinou

Špatné zprávy musí skousávat italská Fiorentina. Agent záložníka Matíase Fernándeze už na sociálních sítích sdílel fotku po operaci menisku 30letého fotbalisty, která chilského reprezentanta bude stát jednak účast na Copě América, jednak drtivou většinu letní přípravy...

Fiorentina prodlužovala smlouvy, v klubu pokračují Alonso a Fernández

Fiorentině se v letošní sezoně daří, bojuje o italský titul a její fanoušky mohou těšit i dnešní zprávy od vedení klubu. Ve Viole budou i nadále pokračovat španělský obránce Marcos Alonso a chilský záložník Matías Fernández, oba se dohodli na prodloužení kontraktů...

Chilský záložník Fernández musí na operaci a přijde o MS

Chilský záložník Matías Fernández přijde o mistrovství světa v Brazílii. Osmadvacetiletý fotbalista italské Fiorentiny musí na operaci s poraněným kotníkem. Chilanům hrozí, že jim na šampionátu bude chybět i další záložník Arturo Vidal.

Sporting získal z Villarrealu záložníka Fernándeze

Chilský záložník Matías Fernández opouští Villarreal, aby posílil fotbalisty Sportingu Lisabon. Portugalský vicemistr to oznámil na svých internetových stránkách s tím, že hráč musí ještě projít lékařskou prohlídkou. Finanční podrobnosti transferu zveřejněny nebyly.

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele