Mati Fernández přijde o Copu i velkou část přípravy s Fiorentinou

05.06.2016, 14:23
Aktuality
Špatné zprávy musí skousávat italská Fiorentina. Agent záložníka Matíase Fernándeze už na sociálních sítích sdílel fotku po operaci menisku 30letého fotbalisty, která chilského reprezentanta bude stát jednak účast na Copě América, jednak drtivou většinu letní přípravy...

Fernández se do Florencie přestěhoval v létě 2012 z lisabonského Sportingu a kvůli zdravotním trablím vynechal již velkou část své debutové sezony v dresu Violy.

Zraněním potom bylo poznamenané také toto Fernándezovo jaro. Z březnového reprezentačního srazu se rovněž vrátil pochroumaný a následně scházel ve čtyřech kolech. Dohromady Chilan zasáhl do 22 ligových utkání a odehrál něco přes tisíc minut.

Bývalý tvořivý středopolař Villarrealu měl původně s Chile obhajovat zlato na letošní výroční Copě, jeho místo však nakonec v nominaci zaujalo hbité křídlo Mark González.

Pro Matiho Fernándeze se jedná teprve o druhý úraz kolene v kariéře, ten první utrpěl ještě na podzim roku 2010 ve Sportingu. Tehdy byl mimo déle než měsíc, tentokrát se má do tréninku znovu zapojit zhruba po 60 dnech, na začátku srpna.

Autor: Tomáš Daníček / football-italia.net

Komentáře (54)

Přidat komentář
salami

ta první věta se mi moc nelíbí

Reagovat
salami

*druhá

Reagovat
Zark

mě se líbí tohle: "Pro Matiho Fernándeze se jedná teprve o druhý úraz kolene v kariéře"

Reagovat
Pinturicchio

Juventus?

Reagovat
10

čekal až podle scudetta

Reagovat
Zark

jsem si to dal po prohře s hellas voe

Reagovat
10

vždyť řikám, ještě si čekal, jestli nám neodečtou zase nějaký body

Reagovat
Pinturicchio

A teď už to má na doživotí.

Reagovat
fantomas

Reagovat
Airus

http://www.italianfootballdaily.com/hernanes-leave-juventus-2-chinese-clubs-set-make-offers/

That's the way I like it Dva zájemci, tak snad dostaneme těch 15M

Reagovat
Pipo123

Lapadula do Neapolu Pavoletti nás odmietol a chce do AC, Pellemu nezaplatíme plat.. som zvedavý kto bude hrať v útoku Lotito. Tare

Reagovat
smazaný uživatel

Vykupte Matriho.

Reagovat
Pipo123

Tam je problém jeho plat, podobne ako u Pelleho

Reagovat
Pipo123

Toto ma rozosmialo najviac...

Juventus had been leading the pack, but Lapadula is already 26 years old and wanted to be guaranteed more first team football.

Reagovat
danko10

Dnes v noci dal Paulo Guerrero zabijacky golik.

Reagovat
Pipo123

To je pán útočník, len v hlavičke má trošku prázdno

Reagovat
10

nesměju se

Reagovat
olis

Lapadula vobec nevypada tak isto ako sa tu pise, vraj sa ma rozhodnut az po play-off

Reagovat
Pettirosso

So typical Lazio...uplne jsem to cekal. Jeste cekam dalsi fail v podobe kouce.

Reagovat
10

Malesani na 1000%

Reagovat
Pipo123

Sa smeješ, ale Prandelli takto dlho čakať nebude, toto bude ďalší fail ak to Lotito rýchlo neuzavrie, čo nespraví lebo Pioli je stále bez práce a už nedávno plakal že to je 2 mil hrubého ročne čo musí platiť Piolimu. Ak sa nezbaví Pioliho tak Prandelli bye bye

Reagovat
Pettirosso

tak tys stejně Cesareho nechtěl, ne? Já toho Lotita nechápu. Tak skvělej kouč, ital, s renomé a on ho není schopnej uzavřít. Pořád čtu o nějakých dalších nereálných-nesmyslných jménech (zrovna dneska Pellegrini). Místo toho, co by šel od začátku po jednom vybraným. Nakonec mu zbyde houby.

Reagovat
Pipo123

Tie mená tomu never, každý deň sa o niekom píše, spomínal sa aj De Boer, ale v Ríme bol len Sampaoli a Prandelli. Problém je u toho Pioliho, ten mal odmietnuť Anderlecht a Lotito nebude platiť dvoch trénerov, takže ak sa nezbaví Pioliho tak docela verím že zostane Inzaghi ako lacnejšia možnosť. Prandelli čaká a čaká, ale to ho prestane baviť. Inak iné možnosti momentálne nie sú, všade sa spomína hlavne Prandelli, ale čo ho brzdí je Pioli.

Reagovat
Pettirosso

trenér je základ. Dobrý trenér ti udělá vítězný tým. Na tom by zrovna šetřit neměl, i kdyby měl půl roku platit kouče dva. Věřím, že Pioli brzo někam půjde, ale jak říkáš, Prandelli čekat dlouho taky nebdue. Navíc mu každým dnem utíká čas na práci s týmem a shánění posil.

Reagovat
Pipo123

Lotito je lakomec, neskutočne ma štve a fanúšikovia Lazia sú na tom podobne. Máme majitela človeka čo je fanúšikom AS a ešte k tomu lakomca čo je celému taliánsku na smiech, v poslednej dobe sa viac snažil dostať do politiky ako presadiť vo futbale, ani jedno mu nevyšlo. Navyše kopec politikov v Ríme ho vysmialo a označilo za šaša. Ten jeho šetriaci režim nás zachránil, ale posledné roky nikam Lazio neposunul, prekakujeme na mieste a bez nových investícii aj naďalej budeme.

Reagovat
Pettirosso

no někoho takovýho čekám. Mají jich rozjednaných 1000, nejsou schopni si jednoho vybrat a toho domluvit, nakonec se jim na to čekání každej vysere, nebo jim mezitím zdrhne jinam a pak vezmou někoho jako Malesani nebo nechají Inzaghiho se slovy, že mu vždy chtěli dát šanci

tohle fakt dokáže jen Lazio a smutný je, že je to rok co rok stejný.

Reagovat
10

Lapadula 30. gól v sezoně, Pescara blízko návratu do Serie A

Reagovat
Pipo123

Škoda chcel som Trapani, tá redka ich odrovnala

Reagovat
10

já jim to taky přál, ale fotbalově je Pescara jinde

Reagovat
Zark

nezastavitelný

Reagovat
andycek1

OFICIÁLNE - Suning Commerce Group získava 68,55% Interu!!!

Reagovat
smazaný uživatel

akurat je tlacovka. som zvedavy co povedia. typek ma vraj velke plany. (kym ho to neprestane bavit)

Reagovat
smazaný uživatel
Reagovat
10
Reagovat
Airus

Reagovat
Pinturicchio

Reagovat
Pipo123

Hnus

Reagovat
smazaný uživatel

ked Thohir na to nemal tak co to malo ist do krachu cele?

Reagovat
10

jo

Reagovat
smazaný uživatel

to by si ale potom nemal koho nenavidiet a bol by si smutny. robi to aj pre teba

Reagovat
10

naopak, měl bych skvělej pocit z toho, že konečně došlo na spravedlnost

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Zark

Reagovat
Airus

Reagovat
Pinturicchio

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
DelPiero137

Reagovat
El-Pistolero-68

Reagovat
Votas

se s tím neserou...s Thohirem se Massimo oťukával snad půl roku. Teď hlavně aby přišly ty investice (od scoutingu po Áčko), jinak to nemá význam.

力間 !!!

Reagovat
celestial-

Veď ani teraz to nebolo zo dňa na deň a vychádza to cca na rovnaký čas.. čo som čítal tak tie prvé rokovania prebehli ešte v UK v januárovom prestupovom období.. akurát to nebolo také medializované ako s Morattim...

Som zvedavý ako bude prebiehať prestupové obdobie.. bolo by fajn, keby sa aspoň nepredávali opory, napriek záujmu ostatných klubov.. väčšinu odchodov odobroval Thohir, som zvedavý ako k tomu pristúpia noví majitelia..

Internacionale je teraz už fakt komplet medzinárodný klub, a vystihuje svoj názov od hlavy až po päty

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Votas

tak mě spíš přišla jako rána z čistýho nebe ta změna z minoritní na majoritní převzetí akcií. A pokud si dobře pamatuju, tak v lednu to byla jinačí společnost. Hlavně ale že se to upeklo v létě (navíc na začátku) a ne v polovině sezóny. Aspoň trochu jsme se poučili a aspoň v tomto to vypadá profesionálnějc.

Reagovat
Murtago

Tragédie, zahřívač lavičky se zranil

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele