Češi v zahraničí: Dva góly Ondráška a Zlámalovy zákroky

Zdeněk Ondrášek je v Polsku ve formě. Útočník Wisly Krakow vstřelil dvě branky na hřišti Lechu Poznaň. Ve Skotsku se zase zaskvěl brankář Zdeněk Zlámal, který přispěl několika velmi povedenými zákroky k postupu Hearts v ligovém poháru. A jak si vedli další Češi v zahraničí o prodlouženém víkendu?

Češi v zahraničí: Zazářil Vaněk, Kadeřábek dal gól Chievu, Kozák už pálí za Livorno

Ondřej Vaněk stihl za dvacet minut v dresu Ufy dva góly. Na Slovensku skóroval bývalý obránce Baníku Ostrava Filip Kaša. V přípravě se střelecky prosadil Pavel Kadeřábek z Hoffenheimu a Tomáš Koubek si zachytal proti Dortmundu. Češi v italských klubech si vyzkoušeli penaltové rozstřely. Libor Kozák pomohl Livornu k postupu v poháru, naopak Martinu Graiciarovi se vstup do angažmá ve Fiorentině tolik nepovedl.

Boleslav získala Suse na hostování z Ostravy

Kádr Mladé Boleslavi posílil krajní obránce či záložník Martin Sus. Středočeši ho získali na půlroční hostování s opcí z Baníku Ostrava, aby zvýšili konkurenci na obou krajích defenzivy.

Liberec získal z Příbrami obránce Suse

Mužstvo Liberce posílil Martin Sus z Příbrami. Čtyřiadvacetiletý obránce podepsal s předposledním celkem prvoligové tabulky smlouvu na rok a půl s opcí. Odchovanec Sparty přišel do Příbrami před sezonou z druholigové Vlašimi, na podzim odehrál všech 16 ligových zápasů a vstřelil jeden gól.

Ve Slavii skončili testovaní hráči, o Bunjakuovi se bude jednat

Ve Slavii skončili všichni hráči, které pražský klub v minulých dnech a týdnech testoval. Zatímco o dalším působení anglického záložníka s kosovsko-albánskými kořeny Albana Bunjakua se ještě bude jednat, nigerijský obránce Sergio Uyi se vrátil do Itálie a pravý bek Martin Sus do Vlašimi.

Slavia testuje bývalého záložníka Arsenalu a nigerijského beka

Slavia zkouší tři hráče, kteří by ji mohli posílit. Do přípravy pražského týmu se dnes zapojili anglický záložník Alban Bunjaku, který je odchovancem Arsenalu, nigerijský obránce Sergio Uyi a pravý bek Martin Sus z Vlašimi.

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele