Další články

Martin Petrov si našel angažmá, bude hrát za CSKA Sofia

Martin Petrov v minulosti působil v CSKA Sofia a s klubem získal bulharský titul i pohár, nyní se kruh uzavřel a zkušený bulharský záložník se tomuto týmu upsal znovu, tentokráte do konce letošní sezony. 34letý fotbalista tak ukončil čtyři měsíce dlouhé hledání nového angažmá...

Martin Petrov posílil Espanyol Barcelona

Bývalý bulharský reprezentant Martin Petrov odešel z druholigového anglického Boltonu do Espanyolu Barcelona. Třiatřicetiletý fotbalista podle agentury AFP s šestnáctým týmem španělské ligy podepsal smlouvu do konce sezony s možností jejího prodloužení o další rok.

Petrov pokračuje v Premier League, plácl si s Boltonem

Martin Petrov už nefiguroval v dalších plánech manažera Manchesteru City Roberta Manciniho, to ovšem nemění nic na tom, že bude i nadále působit v anglické Premier League - bulharský reprezentant se dohodl na smlouvě s Boltonem...

Martin Petrov nebude hrát tři až čtyři měsíce

Sotva Martin Petrov překonal jedno zranění, s poškozeným meniskusem v koleni bude pauzírovat tři až čtyři měsíce. Záložník Manchesteru City se zranil v utkání za reprezentaci Bulharska, za kterou nastoupil v minulém týdnu k oběma utkáním.

Bulharský kouč se brání, že nemůže za zranění Petrova

Trenér bulharské reprezentace Plamen Markov se ohradil proti tomu, že by hazardoval se zdravím záložníka Martina Petrova, když ho postavil do základní sestavy ve středečním kvalifikačním utkání proti Gruzii. Hráč Manchesteru City musel už v prvním poločase opustit hřiště, protože si obnovil zranění kolena, z kterého se právě zotavil.

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele