Martin Petrov si našel angažmá, bude hrát za CSKA Sofia

31.10.2013, 13:50
Aktuality
Martin Petrov v minulosti působil v CSKA Sofia a s klubem získal bulharský titul i pohár, nyní se kruh uzavřel a zkušený bulharský záložník se tomuto týmu upsal znovu, tentokráte do konce letošní sezony. 34letý fotbalista tak ukončil čtyři měsíce dlouhé hledání nového angažmá...

"Jsem vedení a trenérovi CSKA velmi vděčný. Je to člověk, který mi v uplynulých měsících pravidelně volal," prozradil Petrov.

Petrov má na svém kontě 90 startů za bulharskou reprezentaci, bez práce pak byl od konce června, tehdy mu skončila smlouva v barcelonském Espanyolu.

Vedle těchto dvou týmů si během kariéry zahrál i za Servette, Wolfsburg, Atlético Madrid, Manchester City a Bolton Wanderers.

Autor: Tomáš Pavlík / soccerway.com

Komentáře (4)

Přidat komentář
Filip12

Reagovat
smazaný uživatel

dobrej player

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Sympatak, svojho casu jeden z mojich najoblubenejsich hracov. Rychlik jak svina, skoda tych zraneni.

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele