Další články

Teplice možná před jarem opustí obránce Klein

S desetičlennou cizineckou legií vstoupí Teplice do zimní přípravy na jarní část první ligy. Třetí tým tabulky v prosinci posílili slovinský útočník Elvis Bratanovič, lotyšský obránce Renars Rode a nigerijský forvard Chukwudi Chukwuma. Ze Stínadel naopak možná odejde stoper Martin Klein, jenž jedná o návratu do Ferencvárose Budapešť.

Obránci Klein s Hoškem prodloužili s Teplicemi

Tepličtí obránci Martin Klein s Janem Hoškem prodloužili stávající smlouvy. Severočeský klub to oznámil na svém webu, konkrétní délku jejich nových kontraktů ale nezveřejnil.

Teplice posílil obránce a navrátilec Martin Klein

Teplice posílil před dnešní dohrávkou 11. ligového kola obránce Martin Klein. Devětadvacetiletý zadák se do severočeského klubu vrátil po více než třech letech, přišel jako volný hráč. S mužstvem se připravoval od minulého týdne a bezprostředně po schválení transferu zasáhl do utkání, ve kterém jeho tým prohrál 2:3 v Brně.

Klein bude hrát za Ferencváros

Obránce Martin Klein se stal posilou Ferencvárose. Sedmadvacetiletý zadák našel v maďarském klubu angažmá poté, co v lednu skončil v tureckém Konyasporu a pak absolvoval operaci kolena. Klein ČTK řekl, že v klubu z maďarské metropole dnes podepsal smlouvu do června roku 2013.

Klein po tureckém dobrodružství a operaci vyhlíží další štaci

Martin Klein nebude úplně v dobrém vzpomínat na aktuální sezonu, v níž na konci ledna po necelých pěti měsících předčasně ukončil své první zahraniční angažmá v tureckém Konyasporu a v březnu ještě musel podstoupit artroskopickou operaci kolena. S o to větším očekáváním vzhlíží k dalšímu ročníku.

Teplický obránce Klein přestupuje do Konyasporu

Teplický obránce Martin Klein přestupuje do tureckého Konyasporu. Po odpolední lékařské prohlídce dnes podepíše čtyřletou smlouvu, oba kluby jsou na podmínkách transferu již domluveny. ČTK to oznámil hráčův agent Pavel Zíka ze společnosti Sport Invest Group.

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele