Klein bude hrát za Ferencváros

19.09.2011, 17:41
Aktuality

Text článku byl v souladu s podmínkami smlouvy s autorem článku, agenturou ČTK, ze systému vymazán.

Autor: ČTK

Komentáře (7)

Přidat komentář
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

vysnene zahranicni angazma.

Reagovat
smazaný uživatel

Ferencvaros neni spatny klub,má celkem dobré fanoušky,skoda ze se o nej nezajimala Slavia...Madarská liga je o něco horší než naše,jejich týmy nemají v Ep(krom Debrecínu předminulej rok) žádný uspechy,navíc ferencvaros nevypada ani na El ze bude hrat predkola...No..nevim...asi mu neprisla zadna dobra nabidka z Ceska...

Reagovat
smazaný uživatel

v Konyasporu si nezahrál kvůli tomu zranění nebo kvlůi tomu že za to neměl?

Reagovat
Gryphonheart

Ferencváros není špatnej, spíš bych je ale přirovnal k Bohemians 1905. ;) Vím že hrál v Teplicích, ale jestli je to dobrej hráč nebo ne to fakt nevím. Nehrál, je po operaci.. na rozehrání to tam určitě mít špatný nebude, pokud se teda vůbec dostane na hřiště..

Reagovat
bruchy

další čech v evropském velkoklubu!

Reagovat
naheCZ

Měl jí do Česka

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele