Arnautovič má ultimátum. Musí zlepšit přístup

Když Marko Arnautovič odehrál první přípravné zápasy za Werder, klubové vedení si mnulo ruce, jak skvělou posilu získalo. Jenže po několika dalších utkáních je všechno jinak. Představitelům brémského klubu se nelíbí hráčův přístup, Rakušan musí začít hrát pro tým.

Brémy získaly z Twente Arnautovice

Největší talent současného rakouského fotbalu Marko Arnautovic se stal posilou Brém. Německý celek ho vykoupil z týmu nizozemského šampiona Twente Enschede údajně za šest milionů eur (asi 155 milionů korun) a podepsal s ním smlouvu na čtyři roky.

Arnautovič nehraje, přesto chce v Interu zůstat

Marko Arnautovič zatím marně čeká na herní příležitosti v dresu Interu Milán. Trenér José Mourinho jej do zápasů nestaví, přesto rakouský útočník neuvažuje o odchodu. O svou šanci bude dál bojovat.

Arnautovič byl z prvních dvou gólů nadšený

Marco Arnautovič si včera otevřel gólový účet v milánském Interu. Rakouský útočník zařídil dvěma góly výhru Nerazzurri v přátelském zápase nad Vaduzem a po utkání byl velmi spokojený. Inter nakonec bez řady opor, které si plní reprezentační povinnosti, vyhrál těsně 2:1...

Arnautović byl s debutem v dresu Interu spokojen

Marko Arnautović v létě odešel z Twente na hostování do Interu Milán a v sobotu nastoupil k prvnímu utkání v dresu Nerazzurri. Rakouský mladíček se gólově neprosadil a jeho tým se švýcarským Luganem jenom remizoval 3:3, přesto byl Arnautović poměrně spokojen...

Inter získal Arnautoviće, prozatím na hostování

Talentovaný rakouský útočník Marko Arnautović vyměnil nizozemské FC Twente za italský velkoklub Inter Milán. Dvacetiletý vídeňský rodák bosenského původu jde do týmu italského mistra na roční hostování, Inter si zajistil i opci na trvalý přestup...

Přestup Arnautoviće do Interu nakonec padl

Z přestupu rakouského útočníka Marka Arnautoviće z nizozemského Twente do Interu Milán nečekaně sešlo. Druhý tým Eredivisie se s vedením italského mistra nedokázal domluvit na pomínkách smlouvy. Milánský klub od angažování střelce prý také upustil poté, co se dostatečně nezlepšilo jeho zranění pravé nohy.

Světové talenty: Marko Arnautovič

Během jediné sezóny vystoupala hvězda Marka Arnautoviče na fotbalovém nebi hodně vysoko. Mladý rakouský reprezentant měl na letošním druhém místě Twente nemalý podíl, a tak si může vybírat z řady zajímavých nabídek.

Chelsea a Inter usilují o Arnautovice

Chelsea je blízko zisku své první posily na příští sezonu. Podle nizozemského deníku AD se londýnský celek dohodl na přestupu s rakouským reprezentačním útočníkem Markem Arnautovicem.

Mourinho chce do Interu získat Carvalha

Trenér italských fotbalových šampionů z Interu Milán José Mourinho by do klubu rád přivedl z Chelsea obránce Ricarda Carvalha.Vedle jednatřicetiletého portugalského reprezentanta by chtěl také získat talentovaného dvacetiletého rakouského fotbalistu Marka Arnautovice z nizozemského Twente Enschede.

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele