Další články

Plzni budou několik týdnů chybět Hloušek a Alvir

Fotbalistům Plzně bude několik týdnů chybět obránce či záložník Adam Hloušek. Z úvodního kola jarní části ligové sezony v Opavě si odnesl zranění ramena a dnes musel podstoupit operační zákrok. Viktoria o tom informovala na sociální síti.

Alvir už hodil Slavii za hlavu, Plzeň mu doporučil i Rezek

Plzeňská zimní posila Marko Alvir už nemyslí na nepovedené angažmá v pražské Slavii a chce se prosadit ve Viktorii. Tu chorvatskému fotbalistovi doporučil i nedávný příbramský spoluhráč Jan Rezek, který na západě Čech v minulosti působil.

Plzeň získala ze Slavie chorvatského záložníka Alvira

Viktorii Plzeň od ledna posílí záložník Marko Alvir. Pětadvacetiletý chorvatský fotbalista přijde jako volný hráč ze Slavie, ze které do konce podzimu hostuje v Příbrami. Podle klubového webu se bývalý hráč Domžale západočeskému celku upsal na tři a půl roku.

Alvir nasměroval Příbram k výhře, ale šancí měl na hattrick

Příbramský záložník Marko Alvir v českém fotbalu působí už téměř tři roky, ale až v dnešním duelu pátého kola první ligy s Českými Budějovicemi se dočkal premiérového gólu, kterým pomohl k domácí výhře 2:0. Podle řady šancí pětadvacetiletý Chorvat neměl daleko k hattricku, ale další možnosti mu sebral vydařenými zákroky brankář jihočeského nováčka Jindřich Staněk.

Alvir se chce dostat do základní sestavy Slavie a učit se česky

Přestože na jeho postu ve středu zálohy panuje ve Slavii velká konkurence, chce si chorvatský fotbalista Marko Alvir na jaře vybojovat místo v základní sestavě. Jedna ze čtyř dosavadních zimních posil Pražanů zároveň plánuje co nejrychleji se naučit česky.

Slavia získala z Domžale chorvatského záložníka Alvira

Chorvatský záložník Marko Alvir se stal čtvrtou zimní posilou pražské Slavie. Dvaadvacetiletý hráč přichází ze slovinského klubu Domžale a v Edenu podepsal tříletou smlouvu. Druhý celek prvoligové tabulky o tom informoval na svém webu.

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele