O Mandžukiće je zájem, hráč prý jedná s Bayernem

Velký skok před sebou možná má Mario Mandžukić. Chorvatský útočník působí ve Wolfsburgu a po individuální stránce se mu povedl evropský šampionát, na němž si na své konto připsal tři branky. Odměnou mu pak je zájem předních evropských klubů a zajímavě začíná vypadat případný přestup do Bayernu Mnichov...

Chorvati věří, že po Itálii dokážou bodovat i se Španělskem

Chorvaty nabila vybojovaná remíza 1:1 s Itálií optimismem, tým Slavena Biliče teď věří, že neprohraje ani závěrečné utkání skupiny C mistrovství Evropy se Španělskem a postoupí do čtvrtfinále. Chorvaté si cenili především toho, že ač byla Itálie lepší, dokázali zmobilizovat síly a ve druhém poločase srovnat.

Wolfsburg získal z Dinama Záhřeb útočníka Mandžukiče

Miroslav Slepička přišel v Dinamu Záhřeb o svého útočného parťáka, Mario Mandžukič totiž odchází do německé nejvyšší soutěže. 24letý fotbalista přestupuje do VfL Wolfsburg...

Chorvatská reprezentace - útočníci

Závěrem našeho seriálu o chorvatské reprezentaci si podrobně přiblížíme její útok. Nejsou zde tak velká jména jako například v záloze, ale na druhou stranu třeba Ivica Olič hraje aktuálně v životní formě a touží po něm kluby z celé Evropy. Nedávno byl vyhlášen po právu chorvatským fotbalistou roku. Také nastupující mladé pušky o sobě dávají pořádně vědět.

01.01.2009 Životopisy 178 komentářů
Zaujalo nás

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele