Simeone si pochvaluje spolupráci útočného dua

Atlético Madrid v dalším ligovém utkání porazilo Granadu a znovu se vrátilo na průběžnou třetí příčku Primera División. Velký podíl na konečném úspěchu přitom mělo nově složená útočná dvojice Mario Mandžukić a Fernando Torres, jejichž spolupráci si kouč Diego Simeone chválí...

Mandžukić bude po operaci zlomeného nosu mimo hru deset dní

Zhruba za deset dnů by se mohl vrátit k zápasům útočník Atlética Madrid Mario Mandžukić, který si v úterním utkání Ligy mistrů proti Olympiakosu Pireus zlomil nos a ve čtvrtek podstoupil operaci. Podle klubového lékaře bude nejprve nastupovat s ochrannou maskou.

Líbí se mi styl Atlética, říká chorvatský kanonýr Mandžukić

Mario Mandžukić se dnešním dnem oficiálně stal hráčem Atlética Madrid. Úřadující španělský mistr ho za dvaadvacet milionů eur vykoupil z Bayernu Mnichov a po dnešní zdravotní prohlídce jeho příchod dotáhl do konce. Chorvatský útočník v novém působišti podepsal čtyřletý kontrakt...

Sammer potvrdil Mandžukićův odchod do Atlética

Sportovní ředitel Bayernu Mnichov Matthias Sammer potvrdil, že útočník Mario Mandžukić přestoupí do Atlética Madrid. V týmu španělského mistra by měl osmadvacetiletý chorvatský reprezentant podepsat smlouvu do roku 2019.

Kovač chválil přínos navrátilce do sestavy Mandžukiče

Trenér Chorvatska Niko Kovač po výhře 4:0 nad Kamerunem na mistrovství světa ocenil přínos útočníka Maria Mandžukiče, který se vrátil do sestavy po karetním trestu. A k vysoké výhře pomohl dvěma góly i tím, že se na něm vyfauloval hráč soupeře Alexandre Song.

Odcházím z Bayernu kvůli stylu hry, prohlásil Mandžukić

Cesty Maria Mandžukiće a Bayernu Mnichov se s největší pravděpodobností po dvou letech rozejdou. Vytáhlý chorvatský útočník před měsícem opustil bavorský tým už před pohárovým finále proti Dortmundu a nyní potvrdil, že od nové sezóny bude hrát za jiný klub...

Zájemci o Mandžukiće by se neměli ani obtěžovat, říká Sammer

Zajímavý boj by se v létě mohl strhnout o Maria Mandžukiće a klíčové slovo by v té chvíli měl mnichovský Bayern. Právě bavorský klub je zaměstnavatelem chorvatského útočníka, sportovní ředitel Matthias Sammer se ovšem o případném přestupu nechce ani bavit...

Ve Wolfsburgu popírají dohodu o Mandžukičovi

Sportovní ředitel Wolfsburgu Klaus Allofs popřel spekulace německých médií, podle kterých vlci na léto dohodli přestup Maria Mandžukiče z Bayernu Mnichov. Allofs ale nepopírá, že se po posilách rozhlíží, Mandžukičovu návratu by se nebránil.

Mandžukiče nebudeme potřebovat, míní Beckenbauer

Mario Mandžukič je nyní nejpropíranějším hráčem Bayernu v německých médiích. Tlak na chorvatského útočníka nyní vyostřil čestný prezident Franz Beckenbauer, který prohlásil, že po letním příchodu Roberta Lewandowského už Bayern Mandžukiče nebude potřebovat.

Mandžukić chce zůstat v Bayernu, říká útočníkův agent

Druhá sezóna by neměla být tou poslední, kterou Mario Mandžukić stráví v Bayernu. Chorvatský reprezentační útočník se podle některých médií staví otevřeně k odchodu z mnichovského klubu, jeho agent Ivan Cvjetković ovšem tuto informaci popřel...

Chorvatský obránce Šimunić přišel po fašistickém gestu o MS

Chorvatský reprezentant Josip Šimunić přijde kvůli trestu za fašistický pozdrav po úspěšné listopadové baráži s Islandem o mistrovství světa. FIFA dnes pětatřicetiletému obránci Dinama Záhřeb zastavila činnost na deset zápasů.

V Bayernu bych klidně ukončil kariéru, říká Mandžukić

V Bayernu přes léto došlo k několika změnám, žádná se ale netýkala obsazení hrotu útoku. Zde si i nadále drží svoji pozici Mario Mandžukić, který sice byl v samém úvodu sezóny nespokojen s novými taktickými pokyny, nyní ale otočil a v mnichovském klubu by klidně zůstal až do konce kariéry...

Němci prověřují, zda Mandžukič při oslavě nehajloval

Kontroverzní oslava gólu Maria Mandžukiče z Bayernu Mnichov ve víkendovém duelu s Norimberkem může mít pro šestadvacetiletého útočníka právní dohru. Začala se o něj totiž zajímat německá justice, která prověřuje, zda jeho pozdrav omilostněným chorvatským generálům nebyl hajlováním.

Mandžukič zdravil generály, německému svazu se to nelíbí

Německý fotbalový svaz vyzval Chorvata Maria Mandžukiče z Bayernu Mnichov, aby se propříště vyhnul oslavným gestům, která by mohla vést k "chybné interpretaci". Mandžukič věnoval svůj sobotní gól proti Norimberku osvobozeným chorvatským generálům a přispěl tak k současnému politickému napětí mezi Chorvatskem a Srbskem.

Bayern získal z Wolfsburgu útočníka Mandžukiče

Kádr Bayernu Mnichov definitivně rozšíří chorvatský fotbalista Mario Mandžukič, který v bavorském týmu podepíše čtyřletou smlouvu. Střelec tří gólů na probíhajícím mistrovství Evropy přestupuje do týmu německého vicemistra za 13 milionů eur z Wolfsburgu.

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele