Další články

Dukla sbírala v zimě zkušenosti v Lipsku. Kam v tabulce zamíří na jaře?

V kádru Dukly se přes zimu velké změny neudály, přesto ale jedna zajímavá posila dorazila. Pomůže Pražanům vzhůru tabulkou, nebo to bude taková duklácká klasika jako v posledních letech?

Sparťanský stoper Holek bude i na jaře hostovat v Dukle

Obránce Sparty Mario Holek bude i v jarní části sezony hostovat v jiném pražském klubu Dukle. Klub z Julisky o tom informoval na svém webu.

Ve Spartě nechtěný stoper Holek bude půl roku hostovat v Dukle

Obránce Mario Holek odchází ze Sparty do Dukly. Třicetiletý fotbalista, se kterým nový trenér letenského celku Andrea Stramaccioni přestal před sezonou počítat, bude na Julisce půl roku hostovat. Oba kluby o tom informovaly na svých internetových stránkách.

Holek: Skupina byla pohádka, je škoda, že nám Rostov nesedl

Smíšené pocity měl po vyřazení ve druhém kole Evropské ligy s Rostovem obránce Mario Holek. Postup z těžké základní skupiny byl podle něj pohádka, kterou ale fotbalistům Sparty pokazilo play off. V něm letenský celek před týdnem prohrál v Rusku 0:4, dnes na Letné remizoval 1:1 a v soutěži skončil.

Nejsme soupeř, co by vyprodal San Siro, řekl sparťan Holek

Velmi komorní kulisa čeká podle všeho čtvrteční zápas Evropské ligy mezi fotbalisty Interu Milán a Sparty. Na osmdesátitisícový stadion San Siro by mělo dorazit zhruba pět tisíc fanoušků, včetně dvou tisícovek českých příznivců.

Určitě si to vyčítám, řekl sparťan Holek o inkasovaném gólu

Stoper Mario Holek si vyčítal, že v 26. minutě dnešního šlágru 11. ligového kola v Plzni nedokázal zabránit Michaelu Krmenčíkovi ve skórování. Domácí útočník po centru ve skluzu překonal brankáře Tomáše Koubka a sparťanští hráči tak na půdě obhájce titulu prohráli 0:1.

Kalas v nominaci reprezentace nahradil zraněného Holka

Trenér české reprezentace Pavel Vrba musel udělat změnu v nominaci na závěrečné zápasy kvalifikace mistrovství Evropy s Tureckem a Nizozemskem. Místo zraněného stopera Sparty Maria Holka povolal Tomáše Kalase z Middlesbrough.

Holek věří na zázraky, Plzeň si už však podle něj titul ohlídá

Obránce Mario Holek ze Sparty sice věří na zázraky, fotbalisté Plzně si už ale podle něj titul pohlídají. Viktoria se k němu přiblížila po výhře 2:0 na Letné, po které má před úřadujícím mistrem tři kola před koncem šestibodový náskok.

Skalák, Holek a Kolář kandidují na hráče měsíce

Na cenu pro nejlepšího hráče měsíce v Synot lize podruhé na jaře kandiduje plzeňský záložník Daniel Kolář. Za březen se s ním o ocenění ligové asociace LFA ucházejí také mladoboleslavský Jiří Skalák a Mario Holek ze Sparty. Kandidáty na ocenění pro trenéra jsou Luděk Klusáček z Jihlavy, Václav Kotal z Brna a Karel Jarolím z Mladé Boleslavi.

Sparta prodloužila smlouvy s Holkem a Váchou

Sparta prodloužila smlouvy se stoperem Mariem Holkem a záložníkem Lukášem Váchou. Oba reprezentanti se obhájci titulu upsali do roku 2018. Letenský celek o tom dnes informoval na svých internetových stránkách.

Higuaínovi se asi moc nechtělo, řekl Holek po remíze s Neapolí

Sparťanský stoper Mario Holek v domácím zápase Evropské ligy s Neapolí přispěl k bezbrankové remíze, když se svými kolegy v obraně dokázal eliminovat ofenzivní sílu italského favorita v čele s Gonzalem Higuaínem. Osmadvacetiletý fotbalista si myslí, že zrovna argentinského kanonýra duel na Letné asi příliš nebavil.

Obránce Holek prožil vítězný návrat do sestavy Sparty

Obránce Mario Holek v zápase osmého kola první ligy proti Hradci Králové (3:1) prožil vítězný návrat do sestavy Sparty. Sedmadvacetiletý fotbalista, který je pro trenéra Vítězslava Lavičku stoperem číslo jedna, nastoupil na Letné po sedmitýdenní pauze zaviněné zraněním kotníku.

Holek rád vyměnil delší sparťanské oslavy za reprezentaci

Mario Holek příliš nelitoval, že kvůli národnímu týmu musel zkrátit sobotní mistrovské oslavy s pražskou Spartou. Sedmadvacetiletý hráč si první pozvánky do reprezentace po téměř čtyřech letech hodně váží a úterní přípravu proti Rakousku bere jako dobrou šanci ukázat se trenérovi Pavlu Vrbovi.

Holek čekání na gól neřešil, branku mu předpověděl kamarád

Dlouhých sedm let a šedesát sedm zápasů čekal sparťan Mario Holek na trefu v české lize. Dočkal se až včera, kdy úvodní brankou nasměroval Pražany k výhře 4:1 nad Libercem, která ještě víc přiblížila tým k titulu. Gól mu prý o den dříve předpověděl kamarád.

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele