Další články

Kello zřejmě zůstane na ostrovech

Kariéra slovenského brankáře Mariána Kella bude zřejmě nadále pokračovat na Britských ostrovech. Po překvapujícím únorovém vyhazovu ve skotském Hearts projevilo zájem o Kella hned několik klubů především z Anglie.

Aston Villa vyzkouší brankáře Kella

Marián Kello by už brzy mohl změnit dres. Podle britských médií mu manažer Aston Villy Alex McLeish nabídnul zkušební spolupráci. Slovenský brankář je momentálně volným hráčem a v týmu by měl nahradit odcházejícího Brada Guzana.

Hearts vyštvali Kella, už si za klub nezachytá

Marián Kello už nebude hájit barvy skotského klubu Heart of Midlothian, kde přitom odchytal několik sezón. Odmítl přestup do Austrie Vídeň a vedení klubu s ním "za odměnu" přestalo počítat...

Nejlepším hráčem skotské ligy za měsíc únor byl vyhlášen Kello

Nejlepším fotbalistou za měsíc únor se ve skotské lize stal slovenský reprezentant Marián Kello. Brankář ve službách Heart of Midlothian vychytal v dosavadním průběhu sezony již dvanáct čistých kont, méně branek než on pak inkasoval pouze Fraser Forster ze Celtiku...

Najde Slovensko nového hrdinu?

Nenápadný Marián Kello zažívá skvělé období. Slovenský brankář hájící barvy Heart of Midlothian nepustil o víkendu za svá záda ani jeden gól už podeváté v sezóně. Tentokrát svůj tým podržel proti lídrovi soutěže Rangers a podle SkySports.com byl mužem zápasu. Dnes ho čeká další duel proti velkému soupeři, Hearts cestují do Celtic Parku.

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele